Skip to main content

ULTIMATE Mies Extra arvostelut: Hinnat, Annokset, tuloksista ja haittavaikutuksista

arviointi Kertaus

ULTIMATE Mies Extra arvostelut: Hinnat, Annokset, tuloksista ja haittavaikutuksista. Mies Extra on yksi parempana nonprescription pillereitä tunnustettu kohentamiseksi verenkiertoa peniksen suurempien ja vaikeampaa erektio. Sen ainesosat ovat edullisia asphordic ja on riippumaton tieteellinen tutkimus tukee sen takana (viittaukset voivat sijaita virallinen sivusto).

Vielä ei ole todisteita peruuttamatonta kasvu peniksen kokoon (poikkeuksellinen erektio johtaa yleensä ,5-+1,5 tuuman lyhytikäisiä kasvu pystyssä pituus tosin) huolimatta vakuutussaataville yritys.

Vaikka se on yksi kalliimpaa tabletteja markkinoilla, löysin sen yläpuolella useita muita bestsellereitä lisiä pitkäaikaiseen erektio huomattava nousu pystyttää penis koon (vaikkei peruuttamaton voitto oli huomannut).

Heillä on 60 päivää rahat takaisin varmistamiseksi, jos et ole tyytyväinen tuloksiin (sinun täytyy tallentaa kontteja vaikka sekä ostettavissa virallinen sivusto).

En löytänyt minkäänlaista FDA varoitus / valituksen Man Lisätietoja (joka on ympäristöystävällinen signaali). Haluan todellakin suositella sitä vahvempi erektio ja myös lisääntynyt sukupuolivietti vielä varmasti neuvoa sen yksinomaan nostaa penis ulottuvuus.

TARJOUS Osta 4 pulloa Get 2 ilmaiseksi

Mikä on ihminen Extra?

Mies Bonus on seksuaalinen Booster kehitetty erityisesti miehille. Miehet, joilla on heikko sukupuoleen liittyviä elinvoima on kultainen mahdollisuus käyttää tämän uskomattoman lisäosa on paljon paremmat tuoda takaisin terveen sukupuolielämää. Parasta on, kun olet sijoittanut vaivaa sekä täsmälleen sama tapahtui tämän lisäosaa toimittajat sijoitettu paljon työtä tehden.

Se on valmistettu valvonnassa erittäin tunnettuja terveyden ja hyvinvoinnin asiantuntijoita, joilla on paljon kokemusta sekä ne hyödyntää kaikki puhtaat alkuaineet siinä. Puhtautta täydennyksen vahvistaa 100% positiivista suosittelun kuluttajista.

Syy siihen, että hyödyntää Man Bonus on, että kun ihmiset etsi mitään keinoa parhaista tavoista paremmaksi sukupuoleen liittyvää suorituskykyä, se auttaa kuin ammattilainen siellä. Hoitolisä hyödynnetään parannettaessa seksiin liittyviä valmiuksia on parempi elämä parisuhteessa. Mies menettävät kestävyyttä, kun he ylittävät niiden varhaisessa 30s sekä se luo melko vaurioita sukupuoleen liittyvää elämää.

hyötyjä

 • Se nostaa seksiin liittyviä ajaa
 • Parantaa erektio huippulaatua
 • Auttaa sinua pysyä vallassa
 • Boost penis ulottuvuus
 • Erinomainen nonprescription valinta
 • Tehokas miesten tehokkuuden ongelma ja impotenssi
 • Valmistettu luonnollisista ainesosista
 • Tuottamat Advanced Terveys ja hyvinvointi; top Yhdysvaltain sekä Britannian täydentää maker
 • Ei tunnustettu komplikaatio, 3 pillereitä päivittäin tekee ihmeitä
 • Lääketieteelliset tutkimukset suoritetaan osoitti tämän olevan yksi voimakkaimmista vahvistimet miehille
 • Markkinoidaan 60 päivän rahat takaisin takuu

Aktiiviset ainesosat

Alla on yksityiskohtainen luettelo Ihmisen Extra komponenteista:

 • Granaattiomena 40% ellagiinihappoa 500 mg , granaattiomena on suuria määriä Slower ellagiinihappoa, joka on niin luotettava, on parantaa verenkiertoa, että yksi tutkimuksessa havaittiin yksilöiden alkoholia granaattiomenamehun päivittäin paljasti 17%: n kasvuun verenkiertoa yksinkertaisesti 90 days3.
 • MSM (metyylisulfonyyli metaani) 100 mg , MSM on orgaaninen tyyppi rikkiä, mineraali, joka sen lisäksi, että yllä veren virtaus, on elintärkeä solun ja solujen terveys ja wellness–, joka koostuu niistä peniksen. Ilman tarpeeksi MSM, sinun solut voivat tulla heikkoja ja elimistö voi kehittyä vakaa ja terve ja tasapainoinen upouusi soluja.
 • L-metioniini 100 mg , Olennaista aminohappo, L-metioniini ajatellaan toimivan estämällä muuntaminen histidiini osaksi hormonaalisen aineen histamiinia. Histamiini on tärkeä rooli toteutuksessa orgasmi; sitä suurempi asteita, sitä nopeammin olet todennäköisesti huippunsa, minkä vuoksi suuri astetta histamiinin on yhdistetty varhain climaxing.
 • Sinkki (sitraattina) 14 mg , tämän elintärkeän mineraali olennainen toiminto testosteronin tuotanto. Eräässä tutkimuksessa sijaitsee testosteroni astetta miehillä on alhainen sinkki ruokavalio suunnitelma putosi peräti 75% 20 weeks8. Täsmälleen sama tutkimus Tutkimus paljasti myös, testosteronin astetta lähes kaksinkertaistui sen jälkeen lisäämällä sinkin saanti eri ryhmään kaverit.
 • Cordyceps 25mg , Käytössä Kiinan lääkitystä lukemattomia vuosia täysin luonnollinen aphrodisiac, paljon tutkimukset ovat osoittaneet tehokasta kapasiteettia tällaisen sienen nostaa libido ja myös sukupuoleen liittyvä toiminto. Tutkijat ovat sitä mieltä tämä johtuu 2 kemikaalien Cordyceps nimeltään deoksiadenosiinista cordycepic happoa, joka näyttää jopa olla suora vaikutus sijainnin aivojen vastuussa sääntelystä libido.
 • Niasiinia 18 mg (B3-vitamiini) , joka tunnetaan myös B3-vitamiini, tutkimuksissa on tosiasiassa osoittivat, että niasiinia parantaa verenkiertoa auttamalla verisuonia levätä ja myös laajentaa.

Annos

Se on erittäin suositeltavaa ottaa Man Muita päivittäin täydentää. Tämä merkitsee, että sinun on suoritettava 3 kapselia tai tablettia päivässä. Kontti Ihmisen Extra sulkee 30 pillereitä, mikä osoittaa kontti kestää 10 päivää. Varmista, että ottaa sen yhdessä teidän normaali ateriat, mieluiten alkaa aamiaisella. Vaille annos on minimaalinen.

Kuinka kauan kunnes näen tuloksia?

Hyödyntämällä sekä mies- ylimääräistä ja myös penis terveyttä DVD näet pitkäaikaisia ​​syy alkuperäisen 3 kk käyttää ohjelmaa.

TARJOUS Osta 4 pulloa Get 2 ilmaiseksi

Kielteiset vaikutukset

Onko Man Bonus on kaikenlaista haittavaikutuksia? Tämä on yksi tärkeimmistä kyselyn jokainen teistä täytyy kysyä itseltään. Vastaus ei ole niin helppoa.

Koska emme ole tutkijoita, ei myös lääketieteen ammattilaiset luotamme kunniallinen resursseja kuten WebMD lisätietoja mahdollisista sivuvaikutuksista Yksittäisten komponenttien hyödynnetään Mies Lisätietoja:

 • L-arginiini voi aiheuttaa haitallisia vaikutuksia, kuten vatsakipu, turvotus, ripuli, kihti, veren poikkeavuuksien, allergiset reaktiot, hengitysteiden turvotus, pahenee keuhkoastman, sekä vähennetään korkeaa verenpainetta (mahdollisesti riskitön).
 • Ellagiinihappoa ei ole riittävästi tietoa tunnistaa, jos se on turvallista (katso lisää alla).
 • MSM saattaa aiheuttaa pahoinvointia tai oksentelua, ripulia, turvotus, väsymys, migreeni, unihäiriöt, kutinaa tai raskauttavia allergisen reaktion oireita (TODENNÄKÖISET SAFE).
 • L-metioniini (korkean annokset) voivat luoda aivovaurion ja myös fatality (mahdollisesti).
 • Sinkkisitraatista saattaa aiheuttaa queasiness, oksettaa, ripuli, metallinen parempana, munuaisten sekä vatsa vaurioita, ja myös toinen puoli vaikutukset (todennäköinen SAFE).
 • Cordyceps voisi hidastaa veren hyytymistä sekä aiheuttavat immuunijärjestelmän entistä energinen (mahdollisesti suojattu).
 • NIASIINI voi laukaista kirvely, pistely, kutina, ja myös kasvojen punoitus, aseita, ja myös rinta sekä pettymyksiä, vatsavaivat, ilmavaivoja, wooziness, epämukavuutta suussa, sekä monet muut ongelmat (TODENNÄKÖISET SAFE).

Kuten näette, tämä lisäosa on turvallista kuluttaa. Suurin osa ihmisistä, jotka ottavat Mies bonus ennätys mitään negatiivisia vaikutuksia. Olen kuitenkin aina ehdottaa kysyy neuvoa tahansa täydentää lääkärin kanssa ensin.

Mies Muita ammattilaisia.

 • Nopea suorituskykyisiä; Perustuu monia arvosteluja olen tutkinut paljon miehiä, jotka ovat käyttäneet Mies lisäkokemusta myönteisiä tuloksia vain muutaman päivän. Useita miehiä, jotka nauttivat tällaista nopeaa palautetta näitä pillereitä kertoi, että ensimmäinen näki vauhtia libido, ja tämä sitten seurasi vahvempi erektio ja suuremmat kestävyyttä.
 • Suuremman kontrollin; Olen tutustunut lukuisia raportteja kaverit, jotka ovat väittäneet, että heillä oli ylimääräistä valvoa huipentuma otettuaan Mies Extra tablettien pari viikkoa. Mies valolla tapauksissa ennenaikaisen climaxing voisi löytää, että ne voisivat valita pidempään ennen orgasmia.
 • Parannettu Volume; Paljon yksilöiden, mutta eivät kaikki, on kokemusta nousu siemennesteessä määrän seurauksena ottaa Mies Extra tabletteja. Kuten olen itse korostanut aikaisemmin, tämä johtuu luultavasti sinkkipitoisuus pillerit.
 • Nousu ulottuvuuden; Näyttää olevan sekoitettu vastaus tapauksissa joissa määrätään, että nämä tabletit lisätä pituus sekä ympärysmitta. Useat miehillä ovat raportoineet vauhtia veltto koon, ja ilmeisesti tämä olisi seurausta remontin verenkiertoa penikseen.

Mies Extra haittoja.

 • kustannuksella; Tuolloin minua kirjoittamaan tätä Mies bonus tarkastelun, 1 kuukauden varasto Näiden tablettien maksaa $ +64,95, jonka teen tietyt voisi olla hieman liikaa paljon miehiä, ja myös erityisesti, jos aiot ottaa ne pitkäksi aikaa.
 • Puuttuessa tiedot; Koska tämä on kohtuullisen upouusi tuotemerkki, kukaan ei voi todeta varmasti, mitä pitkän aikavälin tuloksia varmasti. Voit asettaa se yksinkertaisesti, jos saat tuuman kokoinen, ei sinulla on vielä, että lisätään tuuma vuosi tai kaksi myöhemmin?
 • Tarvitsee Workout; Jos tarkoitat hankkimalla näitä tabletteja yksinkertaisesti koska haluat suurentaa ja / tai ympärysmitta peniksen, sinun pitäisi ymmärtää, että sinulla on samoin tehdä eri penis liittyviin harjoituksiin, jos aiot hyödyntää tuloksia.

ENTÄ Hinta?

1 Bottle
$64.95
Retail: $91.89
Savings: $27.00
buy now »
4 BOTTLES + 2 FREE + 2x FREE PRO ERECTION GEL
$249.90
Retail: $568.33
Savings: $318.00
buy now »
3 BOTTLES + 1 FREE + FREE PRO ERECTION GEL
$197.95
Retail: $384.55
Savings: $187.00
buy now »

Käyttäjän Mielipiteitä.

Robert Lewis.

“Ottaen huomioon, että lyömällä minun 40: n, olen itse kokeillut erilaisia ​​lähestymistapoja parantaa minun tehokkuutta. Se on itse asiassa myös auttoivat minua lisätä minun penis ulottuvuus 1,5 tuumaa, kun sietää! Ehdottomasti yksi olisin varmasti ehdottaa muita, jotka yrittävät löytää 100% kaikki luonnolliset parannuksia”.

Richard Clarke, kerros, Australia.

“Aloitin hyödyntäen miehen ylimääräistä noin 5 kuukauteen, koska ja voin täysin ilmaista, että erektiohäiriö ei ole osa elämääni. Olen todella taisteli pitämään yhteyksiä monta vuotta, koska minun ongelma, mutta tuella miehen ylimääräisiä peniksen terveydelle ja hyvinvointi harjoituksia, olen nyt yksi hallitsee minun sukupuoleen liittyvien tyytyväisyyttä. “.

Mistä hankkia Mies Additional tabletit?

Nyt voit saada todellinen Man Muihin pillereitä ensisijaisesti verkossa virallisilla verkkosivuilla kautta tai pick sertifioituja toimittajia maailmanlaajuisesti. Kuitenkin vain nopea Google-haku varmasti antaa sinulle paljon sivustoja, jotka tarjoavat näitä pillereitä myös.

Kuitenkin voit luottaa näitä sivustoja, että ne lähettää sinulle aidon kohteen (eikä aito)?

Siksi ehdotan ostaa mitään pillereitä päätuote sivusto (MaleExtra.com), jos aiot olla 100% varma, että et tule saamaan huijatuksi.

Mitä takuu saan?

Mies ylimääräisiä tulee pahvilla 60 päivän takuu. Sinun täytyy ostaa pääsivuston katetaan suunnitelmassa.

Lopulliset ajatukset.

ULTIMATE Mies Extra arvostelut: Hinnat, Annokset, tuloksista ja haittavaikutuksista. Toisin muunlaisia mies parantajia, Man Muita varmuuskopioidaan lääketieteellisesti. Asiakaspalautteet lisäksi paljasti hyödykkeet, sukupuolielämää paljon paljon parempi. Kohde tarjotaan rahat takaisin varmuus on oltava tarpeeksi tehokas toimimaan väitti. Joka Näin Mies Extra markkinoidaan nykyään.

Mies parantaminen pillereitä FAQ.

Mitä Mies Enhancement tabletit?

Mies Lisävarusteasetukset Tabletit ovat rohdosvalmisteita, jotka nostavat veren virtausta peniksen. Nostamalla verenkiertoa tarkoittaa peniksen voisi järjestää paljon enemmän verta. Tämä tarkoittaa erektio varmasti suurempi kuin kovemmin. Tehokkain täydentää lisäksi lisätä libido, kestävyys, climaxing volyymi ja myös nautintoa.

Kuinka nopea Will You Katso tulokset?

Tämä on tyypillinen kysymys ja myös ratkaisu on se riippuu. Tämänkaltaisissa täydennykset sisältävät kaikki luonnolliset ainesosat. Ne eivät toimi yhtä nopeasti kuin ihmeen huumeiden, kuten Viagra. Useimmat kaverit alkaa tuntua tulokset alkuperäisessä viikolla. Tulokset saadaan voimakkaampi mitä kauemmin otat niitä.

Kuinka kauan sinun tulisi Mies Lisävarusteasetukset Tabletit Ihanteellinen tulokset?

Ihanteelliset tulosten sinun pitäisi ottaa näitä tabletteja 3-6 kuukautta. Orgaaninen ainesosat vaativat aikaa kerääntyä elimistössä. Mitä kauemmin otat niitä, sitä parempi tuloksia.

Will Mies Enhancement Tabletit Make Your Penis Bigger?

Kuten aiemmin mainittiin, nämä lisät toimivat parantamalla veren virtausta peniksen. Tämä tekee erektio suurempi, vaikeampi ja myös parantaa ulkonäköä peniksen. Paljon yksilöiden samoin nähdä, että heidän peniksensä jumittuu isompi kun veltto.

Ovat tulosta pysyvä?

Jotkut sivustot haluavat sinun mielestäsi tulokset ovat peruuttamattomia mutta tämä ei ole totta. Mies parannus pillereitä vain auttaa kunhan otat niitä. Sinun tulisi välttää kaikenlaista yritys, joka ilmoittaa pitkän aikavälin tuloksia.