Skip to main content

ULTIMATE Masculin Comentarii suplimentare: Preturi, dozajele, rezultate și efecte secundare

Evaluarea Recapitularea

ULTIMATE Masculin Extra Comentarii: Preturi, dozajele, Rezultate și efecte secundare. Extra de sex masculin este una dintre cele mai preferate pastile fara reteta cu recunoscut pentru stimularea circulației sângelui la nivelul penisului mai mare si , de asemenea , erectie mai dificil. Constituenții săi sunt preferați asphordic și au studii științifice independente sprijină în spatele ei (referințe pot fi localizate pe site – ul oficial).

Cu toate acestea, nu există nici o dovadă a creșterii ireversibile a marimii penisului (erectii excepționale, de obicei, rezultate în 0,5-1,5 inch creștere de scurtă durată în lungime verticală, deși), în ciuda pretențiilor de asigurare de către firmă.

Deși este una dintre cele mai costisitoare tablete pe piață, am găsit-o mai sus, diverse alte suplimente Cel mai bine vandut pentru erecții pe termen lung, cu o creștere notabilă în dimensiunea penisului in erectie (deși nici un câștig ireversibil a fost observat).

Ei au 60 de zile banii înapoi asigura, dacă nu sunteți mulțumit de rezultate (trebuie să salvați containere deși precum și de achiziție de la site-ul oficial).

Nu am putut găsi nici un fel de FDA avertisment / plângere împotriva Man suplimentare (care este un semnal de eco-friendly). Mi-ar recomanda cu siguranta pentru erectii mai puternice si, de asemenea, creșterea apetitului sexual dar cu siguranță nu ar recomanda-l exclusiv pentru creșterea dimensiunii penisului.

OFERTA SPECIALA Cumpara 4 STICLE Get 2 GRATUIT

Ce este om in plus?

Bonus de sex masculin este un rapel sexuală special dezvoltat pentru bărbați. Bărbații cu vitalitate legate de sexul slab au o șansă de aur de a folosi acest supliment incredibil de a avea o aduce mult mai bine înapoi la viața lor sexuală sănătoasă. Cel mai mare bine vine atunci când ați plasat efortul cât și exact același sa întâmplat cu acest supliment ca furnizorii pus un mare efort de a face asta.

Aceasta se face sub supravegherea specialiștilor de sănătate și wellness extrem de cunoscute, cu o mulțime de experiență, precum și au folosit toate elementele pure în ea. Puritatea suplimentului este confirmată de mărturia pozitivă de 100% din consumatori.

Motivul pentru care să facă uz de Man Bonus este faptul că atunci când oamenii localiza nici o modalitate de cele mai bune moduri de a fi mai bun la performanta legate de sex, el ajuta ca un profesionist acolo. Suplimentul este utilizat pentru stimularea capacităților legate de sex pentru a avea o viață mai bună într-o relație. Masculin își pierd rezistența lor atunci când trec 30 de ani de foarte timpuriu precum și creează daune destul de la viata lor legate de sex.

Beneficii

 • Se ridică unitate legate de sex
 • Îmbunătățește calitatea erectiei de top
 • Vă ajută să rămână la putere
 • Boost dimensiunea penisului
 • O alegere excelenta necesita prescriptie medicala
 • Eficientă pentru problema eficacității masculine și impotență
 • Realizat din ingrediente naturale
 • Produs de sănătate avansată și wellness; un top din SUA precum și filtru de supliment pentru Marea Britanie
 • Nu complicație recunoscută, 3 pastile de zi cu zi se va face minuni
 • Cercetarile medicale efectuate au aratat ca acest lucru să fie unul dintre cei mai puternici catalizatori pentru bărbați
 • Comercializate cu 60 de zile garanție de bani înapoi

Ingrediente active

Mai jos este o listă detaliată a componentelor Man Extra lui:

 • Rodie 40% 500mg Acid elagic , rodie are cantități mari de acid elagic bogateantioxidanți, care este atâtsigurla creșterea fluxului sanguin care un studiuidentificat persoanele consumatoaresucrodie alcool relevat zilnic o creștere17% în circulația sanguină în doar 90 days3.
 • MSM (metil sulfonil metan) 100mg , MSM este un tip organic de sulf, un mineral care, în plus fațăsusținerea fluxului sanguin, este vital pentru celulă și celulele sănătății și wellness– constând din cei din penis. Fără suficientMSM, celulele ar putea deveni slabi si corpul tau nupoate dezvolta brand-noi celule solide și sănătoase și echilibrate.
 • 100mg L-metionina , un aminoacid esențial, L-metionină este gândit să funcționeze prin blocarea conversiei histidinei în agentul histamina hormonal. Histamina joacă un rol vital în realizarea orgasmului; cu atât mai mare gradele de ea, cu atât mai repede sunt susceptibilea ajunge la orgasm, motivcaregrad înalt de histamină au fost conectate la culmineaz devreme.
 • Zinc (sub formă de citrat) 14mg , Acest mineral vital joacă o funcție esențială în fabricarea dvs.testosteron. Un studiu situat gradetestosteron la bărbați pe un plandieta scăzutzincscazut cu un enorm 75% după 20 weeks8. Studiul exact aceeasi cercetarerelevatasemeneagradetestosteron aproapedublat dupa cresterea aportuluizinc întrun alt grup de băieți.
 • Cordyceps 25mg , utilizante in medicina chineză pentru nenumărați ani ca un afrodisiac toate-naturale,mulțime de studii au dovedit capacitatea efectivă a acestui tip de ciuperci pentru a crește libidoul șiasemeneafuncție legatăsex. Cercetătorii cred că acest lucru rezultă din 2 produse chimice în Cordyceps numite deoxiadenozină și acid cordycepic, care apar pentru a avea un impact direct asupra localizarea creierului nostru responsabil de reglarea libidoului.
 • 18mg Niacina (vitamina B3) ,asemeneacunoscut sub numelevitamina B3, studiicercetare au arătatfapt că niacina stimulează circulația sângelui, ajutând vaselesânge lovipiciorulspate șiasemeneaextinde.

Doza

Este foarte recomandat să ia Man suplimentare ca un supliment de zi cu zi. Acest lucru presupune că trebuie să efectueze 3 capsule sau tablete în fiecare zi. Un container Man Extra cuprinde 30 de pastile, ceea ce indică un container ultimul timp de 10 zile. Asigurați-vă că luați împreună cu mesele normale, în mod ideal, începând cu micul dejun. Lipsește pe o doză este minimă.

Cât timp până nu văd rezultate?

Prin utilizarea atat in plus de sex masculin și, de asemenea, DVD-ul de sănătate penisului puteți vedea pe termen lung cauza primele 3 luni de utilizare a programului.

OFERTA SPECIALA Cumpara 4 STICLE Get 2 GRATUIT

Efecte negative

Are Man Bonus au nici un fel de efecte adverse? Aceasta este una dintre cele mai cruciale anchetei fiecare dintre voi trebuie să se întrebe. Răspunsul nu este atât de ușor.

Din moment ce nu sunt cercetători, de asemenea, nu personal medical calificat, ne bazăm pe resurse respectabile, cum ar fi WebMD pentru mai multe informații cu privire la posibile efecte secundare pentru componentele individuale utilizate în Male suplimentare:

 • L-arginina poate provoca unele efecte adverse , cum ar fi disconfort gastric, balonare, diaree, artrită gută, anomalii ale sângelui, reacții alergice, umflarea tractului respirator, înrăutățește de astm bronșic, precum și reducerea tensiunii arteriale crescute (POSIBIL RISC FREE).
 • Elagic ACID nu dispune de date suficiente pentru a identifica dacă este sigur ( a se vedea mai jos).
 • MSM poate crea greață sau vărsături, diaree, balonare, oboseală, migrene, probleme de somn, mâncărimi, sau agravant simptomelor reacții alergice (AR SAFE).
 • L-metionina (de doze mari) ar putea crea leziuni ale creierului si , de asemenea fatalitate (POSIBIL).
 • ZINC CITRAT ar putea crea queasiness, a aruncat în sus, diaree, preferinta metalic, renale , precum și daune burtă, și , de asemenea , alte efecte secundare (AR SAFE).
 • Cordyceps ar putea încetini coagularea sângelui precum și determina sistemul imunitar pentru a deveni mai energic (POSIBIL SIGURE).
 • NIACIN ar putea declanșa senzație de arsură, furnicături, mâncărimi, și , de asemenea , înroșirea feței, brațelor, și , de asemenea , de sân, împreună cu frustrări, stomac deranjat, gaze intestinale, wooziness, disconfort în gură, precum și diverse alte probleme (AR SAFE).

După cum puteți vedea, acest supliment este sigur pentru consum. Majoritatea persoanelor care au înregistra Bonus Masculin efecte negative. Cu toate acestea, am sugera în mod constant caută sfaturi de la orice tip de supliment cu medicul dumneavoastră.

PROS suplimentare de sex masculin.

 • Efectuarea rapidă; Bazat pe multe comentarii am cercetat o mare de oameni care au făcut uz de experiență suplimentare rezultate pozitive de sex masculin în termen de doar câteva zile. Un număr de oameni care au beneficiat de o astfel de feedback rapid la aceste pastile a raportat că primul a văzut un impuls în libidoului, iar acest lucru apoi a fost urmată de erectii mai puternice si rezistenta mai mare.
 • Un control mai mare; Am examinat numeroase rapoarte de la baieti, care au afirmat că au un control suplimentar asupra punctul culminant după tablete suplimentare de sex masculin pentru câteva săptămâni. Bărbat cu cazuri ușoare de culmineaz premature ar putea descoperi că acestea ar putea opta pentru mai mult timp înainte de a avea un orgasm.
 • Volum îmbunătățită; O mare parte a persoanelor fizice, cu toate că nu toate, au experiență o creștere a cantității de lichid seminal ca urmare a lua Man comprimate suplimentare. Așa cum am arătat de fapt mai devreme, acest lucru este, probabil, din cauza conținutului de zinc în pastile.
 • Creșterea Dimensiune; Se pare că există un răspuns amestecate la cazurile care specifică faptul că aceste tablete crește lungimea precum și a circumferinței. Un număr de bărbați au raportat o creștere în mărime flasc, și, evident, acest lucru ar fi din cauza renovării din circulatia sangelui la nivelul penisului.

DEZAVANTAJE suplimentare de sex masculin.

 • de cheltuieli; La momentul mi-a scris aceasta recenzie Bonus Male, o aprovizionare de 1 lună a acestor tablete a fost costa $ 64.95, care fac anumite ar putea fi un pic prea mult pentru o mare de oameni, și, de asemenea, în mod specific, dacă aveți de gând să le ia pentru o perioadă mai lungă de timp.
 • Absența Detalii; Deoarece acesta este un brand destul de nou-nouț, nimeni nu poate afirma cu certitudine ce rezultatele pe termen lung va fi cu siguranță. Pentru a-l pune pur și simplu, dacă obțineți un inch în dimensiune, va Inca mai ai adaugat inch un an sau doi mai târziu?
 • Are nevoie de antrenament; Dacă vrei să spui achiziționarea acestor tablete, pur și simplu, deoarece doriți să măriți dimensiunea și / sau grosimea penisului, ar trebui să înțeleagă faptul că va trebui, de asemenea, de a face diferite exerciții de penis relevante, dacă intenționați să profitați la maximum de rezultate.

Ce Despre preț?

1 Bottle
$64.95
Retail: $91.89
Savings: $27.00
buy now »
4 BOTTLES + 2 FREE + 2x FREE PRO ERECTION GEL
$249.90
Retail: $568.33
Savings: $318.00
buy now »
3 BOTTLES + 1 FREE + FREE PRO ERECTION GEL
$197.95
Retail: $384.55
Savings: $187.00
buy now »

Mărturiile utilizatorilor.

Robert Lewis.

“Având în vedere că lovirea lui meu de 40, am încercat de fapt o varietate de abordări pentru a spori eficiența mea. De fapt are, de asemenea, ma ajutat crește dimensiunea penisului meu de 1,5 inci atunci când sunt puse în sus! Absolut, o aș sugera cu siguranță altora care încearcă să găsi 100% îmbunătățiri toate-naturale“.

Richard Clarke, strat, Australia.

“Am început utilizarea de sex masculin in plus aproximativ 5 luni, pentru că și eu pot exprima în mod absolut că disfuncția erectilă nu este o parte din viața mea. Am luptat de fapt, pentru a menține conexiuni pentru mai mulți ani din cauza problema mea, dar cu sprijinul masculin suplimentare de sănătate a lui penisului și exerciții de wellness, eu sunt acum în cel de control al satisfacției mele legate de sex. “.

În cazul în care pentru a obtine sex masculin suplimentar comprimate?

Acum, ați putea obține Man reale pastile suplimentare în primul rând on-line cu site-ul oficial sau prin intermediul furnizorilor de certificate de preluare la nivel mondial. Cu toate acestea, pur și simplu o căutare rapidă Google vă va oferi, cu siguranță, cu o mare de site-uri de internet care oferă, de asemenea, aceste pastile.

Cu toate acestea se poate avea încredere în aceste site-uri pe care le va trimite un element autentic (și nu unul fals)?

De aceea, eu sugerez cumpararea pastile de pe site-ul de produs principal (MaleExtra.com) dacă intenționați să fie 100% sigur că nu va obține înșelătoriilor.

Ce garanție primesc?

Bărbat suplimentar este însoțit cu o garanție de 60 de zile. Trebuie să cumpere de la site-ul principal care urmează să fie acoperite în cadrul planului.

Gânduri finale.

ULTIMATE Masculin Extra Comentarii: Preturi, dozajele, Rezultate și efecte secundare. Spre deosebire de alte tipuri de potențiatori de sex masculin, Omul suplimentar este susținut punct de vedere medical. Comentariile clienților a relevat în plus , elementul facut viata sexuala mult mai mult mai bine. Un element oferit cu banii înapoi de asigurare trebuie să fie suficient de puternic pentru a funcționa așa cum a afirmat. Care este modul în care omul Extra este comercializat în zilele noastre.

Masculin pastile de imbunatatire FAQ.

Care sunt de sex masculin Enhancement Pastile?

Masculin superioare Tabletele sunt suplimente pe bază de plante care cresc fluxul de sânge pentru penis. O creștere a circulației sanguine înseamnă penis ar putea deține mult mai mult sânge. Acest lucru înseamnă că erectia va fi cu siguranță mai mare, precum și mai greu. Cele mai eficiente suplimente stimula libidoului In plus, rezistenta, culminând volum și, de asemenea, plăcerea.

Cum Rapid te va vedea rezultate?

Aceasta este o întrebare tipică și, de asemenea, soluția este depinde. Aceste tipuri de suplimente contin ingrediente naturale, toate. Ei nu funcționează la fel de repede ca medicamente miraculoase, cum ar fi Viagra. Cei mai mulți băieți încep să se simtă rezultatele în săptămâna inițială. Rezultatele obține mai puternic cu cât le faci.

Cât timp trebuie să luați Masculin superioare Tablete Pentru rezultate ideale?

Pentru rezultatele ideale ar trebui să luați aceste comprimate timp de 3-6 luni. Ingredientele organice au nevoie de timp să se acumuleze în corpul dumneavoastră. Cu cât le ia, cu atât mai bine rezultatele.

Man Enhancement Pastile va face penisul tau mai mare?

După cum sa menționat mai înainte, aceste suplimente acționează prin creșterea fluxului sanguin la penis. Acest lucru face ca erectia mai mari, mai greu și îmbunătățește, de asemenea, aspectul penisului. O mulțime de indivizi, de asemenea, a se vedea că penisul lor atârnă mai mare atunci când flasc.

Rezultatele sunt permanente?

Unele site-uri doresc să cred că rezultatele sunt ireversibile, dar acest lucru nu este adevărat. pastile de îmbunătățire de sex masculin ajuta numai atâta timp cât le ia. Ar trebui să evite orice tip de companie care declară rezultate pe termen lung.