Skip to main content

ULTIMATE Mann Ekstra Anmeldelser: Priser, dosering, bivirkninger Resultater og

evaluering oppsummering

ULTIMATE Mann Ekstra Sted: Priser, dosering, bivirkninger Resultater og. Mann Extra er en av de foretrukne reseptfrie piller med anerkjent for å øke blodsirkulasjonen til penis for større og også vanskeligere ereksjon. Dens bestanddeler er foretrukket asphordic og selvstendig vitenskapelig studie støtter bak det (referanser kan være plassert på offisielle nettstedet).

Likevel, det er ingen bevis for irreversibel økning i penis størrelse (unntaks ereksjon vanligvis resulterer i 0,5-1,5 tommer kortvarig vekst i oppreist lengde skjønt) til tross for forsikringskrav av firmaet.

Selv om det er en av de mer kostbare tabletter i markedet, fant jeg det over flere andre bestselgerne kosttilskudd for langsiktige ereksjoner med en merkbar økning i erigert penis størrelse (selv om ingen irreversibel gevinst ble lagt merke til).

De har 60 dager pengene tilbake at hvis du ikke er fornøyd med resultatene (du må lagre containere skjønt samt kjøp fra det offisielle nettstedet).

Jeg kunne ikke finne noen form for FDA advarsel / klage mot Man Tilleggs (som er en øko-vennlig signal). Jeg vil absolutt anbefale det for sterkere ereksjoner og økt sexlyst, men ville absolutt ikke råde det utelukkende for å øke penis dimensjon.

TILBUD Kjøp 4 FLASKER Få 2 GRATIS

Hva er et menneske ekstra?

Mann Bonus er en seksuell booster spesielt utviklet for menn. Menn med svak sex-relaterte vitalitet har en gull sjanse for å bruke denne utrolige supplement til å ha en langt bedre bringe tilbake til sine sunt sexliv. Den aller beste kommer når du har lagt innsats samt nøyaktig samme skjedde med dette tillegget som leverandørene lagt stor innsats å gjøre det.

Det er gjort under tilsyn av ekstremt kjente helse og velvære spesialister med mye erfaring, så vel som de utnyttet alle rene elementer i den. Renheten av supplement bekreftes av 100% positive vurdering av forbrukerne.

Grunnen til at for å gjøre bruk av Man Bonus er at når menn finner ingen måte de beste måtene å bli bedre på sex-relaterte ytelse, det hjelpemidler som en proff der. Tillegget er brukt for å øke sex-relaterte evner til å få et bedre liv i et forhold. Mann mister sin utholdenhet når de krysser sine tidlige 30-årene, så vel som det skaper ganske skade på deres sex-relaterte liv.

fordeler

 • Det reiser sex-relaterte stasjon
 • Forbedrer ereksjon topp kvalitet
 • Hjelper deg forbli ved makten
 • Boost penis dimensjon
 • Et utmerket nonprescription valg
 • Effektiv for mannlige effektivitet problemet og impotens
 • Laget av alle naturlige ingredienser
 • Produsert av Advanced Health og velvære; en topp i USA så vel som Storbritannia supplement maker
 • Ingen anerkjent komplikasjon, 3 piller daglig vil gjøre underverk
 • Medisinske undersøkelser utført viste dette å være en av de mest potente boosters for menn
 • Markedsført med 60 dagers pengene tilbake garanti

Aktive ingredienser

Nedenfor er en detaljert liste over Man Ekstra komponenter:

 • Granat 40% Ellaginsyre 500mg , har granateple høye mengder av antioksidant-rik ellaginsyre, som er så pålitelig ved å øke blodstrømmen som en studie funnet individer som inntar alkohol granateplesaft daglig viste en 17% økning i blodsirkulasjonen i bare 90 days3.
 • MSM (metylsulfonyl Metan) 100mg , er MSM et organisk type av svovel, et mineral som, i tillegg til å opprettholde blodstrøm, er avgjørende for en celle og cellene helse og wellness– som består av de i penis. Uten nok MSM, kan cellene bli svak og kroppen din kan ikke utvikle solide og sunne splitter nye celler.
 • L-metionin 100mg , er en viktig aminosyre, L-metionin antas å virke ved å blokkere omdannelsen av histidin til hormonmiddelet histamin. Histamin spiller en viktig rolle i å oppnå orgasme; jo større grader av det, jo raskere du er sannsynlig å nå klimaks, og det er derfor høy grad av histamin har vært koblet til tidlig klimaks.
 • Sink (som sitrat) 14 mg , spiller dette viktig mineral en viktig funksjon i testosteron produksjon. En studie ligger testosteron grader hos menn på en lav sink diett plan stupte med hele 75% etter 20 weeks8. Den samme forskningen studien viste også testosteron grader nesten doblet etter boosterdose sink inntak i en annen gruppe karer.
 • Cordyceps 25mg , benyttes i kinesisk medisin for utallige år som en helt naturlig afrodisiakum, har mange studier vist seg effektiv kapasitet på denne typen sopp å øke libido og også sex-relatert funksjon. Forskere tror dette skyldes 2 kjemikalier Cordyceps kalt deoxyadenosine og cordycepic syre, som viser seg å ha en rett innvirkning på plasseringen av vår hjerne som har ansvar for å regulere libido.
 • Niacin 18mg (vitamin B3) , også kjent som vitamin B3, har undersøkelser faktisk viser at niacin øker blodsirkulasjonen ved å hjelpe blodårene slappe av og utvide.

dose

Det er svært anbefales å ta Man Tilleggs som et daglig tilskudd. Dette innebærer at du må gjennomføre 3 kapsler eller tabletter hver dag. En beholder of Man Extra omslutter 30 piller, noe som indikerer en beholder vare i 10 dager. Vær sikker på at ta det sammen med dine vanlige måltider, gjerne begynner med frokost. Glipp av en dose er minimal.

Hvor lenge før jeg ser resultater?

Ved å benytte både mannlige ekstra og også penis helse DVD kan du se langsiktig sak de første 3 månedene av å bruke programmet.

TILBUD Kjøp 4 FLASKER Få 2 GRATIS

Negative effekter

Har Man Bonus har noen form for bivirkninger? Dette er en av de mest avgjørende henvendelse hver og en av dere må spørre seg selv. Svaret er ikke så lett.

Siden vi ikke er forskere, ikke også medisinske fagfolk, stoler vi på respektable ressurser som WebMD for mer informasjon om mulige bivirkninger for enkelte komponentene benyttes i Male Tilleggs:

 • L-arginin kan føre til at noen bivirkninger som mageproblemer, oppblåsthet, diaré, gikt leddgikt, unormale blodverdier, allergiske reaksjoner, luftveier hevelse, blir verre av astma, samt redusert høyt blodtrykk (muligens risiko-fri).
 • Ellaginsyre har ikke tilstrekkelig data for å identifisere om det er trygt (se mer nedenfor).
 • MSM kan skape kvalme eller oppkast, diaré, oppblåsthet, tretthet, migrene, søvnproblemer, kløe, eller skjerpende allergiske reaksjoner symptomer (sannsynlig SAFE).
 • L-metionin (av høye doser) kan skape hjerneskade og også dødsfall (muligens).
 • Sinksitrat kan skape kvalme, oppkast, diaré, metallisk preferanse, nyre samt buk skade, og også andre side virkninger (fore sikker).
 • Cordyceps kan bremse blodlevring, samt føre til at immunsystemet til å bli mer energisk (muligens SIKRET).
 • Niacin kan utløse brenning, uro, kløe, og også rødme i ansikt, armer, og også bryst, sammen med frustrasjon, magesyke, intestinal gass, wooziness, ubehag i munnen, så vel som forskjellige andre problemer (som sannsynligvis sikker).

Som du kan se, er dette tillegget trygt for forbruk. De fleste mennesker som tar Mann Bonus rekord ingen negative effekter. Likevel, jeg stadig foreslår å søke råd fra noen form for tilskudd med legen din først.

Mann Andre proffene.

 • Rask Performing; Basert på mange vurderinger jeg har forsket mye av menn som har gjort bruk av Mann Tilleggs oppleve positive resultater innen bare noen få dager. En rekke av de menn som likte slik rask tilbakemelding til disse pillene rapportert at det første så en økning i libido, og dette ble deretter etterfulgt av sterkere ereksjoner og høyere utholdenhet.
 • Større kontroll; Jeg har gjennomgått en rekke rapporter fra gutta som har hevdet at de hadde ekstra kontroll over klimaks etter å ha tatt Mann Ekstra tabletter for et par uker. Mann med lys tilfeller av for tidlig klimaks kunne oppdage at de kunne velge lenger før de har en orgasme.
 • Forbedret Volume; En stor del av individer, selv om ikke alle, har erfaring en økning i sædvæsken kvantitet som et resultat av å ta Man Ekstra tabletter. Som jeg har faktisk påpekt tidligere, er dette trolig på grunn av sinkinnholdet i pillene.
 • Stige i dimensjon; Det synes å være en blandet reaksjon på saker som angir at disse tablettene øke lengden samt omkrets. En rekke menn har rapportert en økning i slapp tilstand størrelse, og selvsagt vil dette være på grunn av renovering i blodsirkulasjonen til penis.

Mann Ekstra ulemper.

 • Kostnader; På tidspunktet for meg å skrive dette Mann Bonus gjennomgang, en 1-måneders forsyning av disse tablettene var koster $ 64.95, som jeg gjøre visse kan være litt for mye for en stor del av menn, og også spesielt hvis du planlegger å ta dem i en lengre tidsperiode.
 • Fravær av detaljer; Siden dette er en rimelig splitter ny merkevare, ingen kan si sikkert hva de langsiktige resultatene vil sikkert være. Å sier det enkelt, hvis du får en tomme i størrelse, vil du fortsatt ha det lagt tommers et år eller to senere?
 • Trenger trening; Hvis du mener å anskaffe disse tablettene bare fordi du ønsker å øke størrelsen og / eller omkrets av penis, bør du forstå at du vil likeledes ha å gjøre forskjellige penis relevante øvelser hvis du har tenkt å gjøre det meste av resultater.

Hva med prisen?

1 Bottle
$64.95
Retail: $91.89
Savings: $27.00
buy now »
4 BOTTLES + 2 FREE + 2x FREE PRO ERECTION GEL
$249.90
Retail: $568.33
Savings: $318.00
buy now »
3 BOTTLES + 1 FREE + FREE PRO ERECTION GEL
$197.95
Retail: $384.55
Savings: $187.00
buy now »

Bruker attester.

Robert Lewis.

“Tatt i betraktning at trykket mitt 40-tallet, har jeg faktisk prøvd en rekke måter å forbedre min effektivitet. Det har faktisk også hjulpet meg med å øke min penis dimensjon med 1,5 inches da satt opp! Absolutt, jeg vil gjerne foreslå til andre som prøver å finne 100% alle naturlige forbedringer”.

Richard Clarke, lag, Australia.

“Jeg begynte å bruke mannlige ekstra om 5 måneder fordi, og jeg kan absolutt stemme som erektil dysfunksjon er ikke en del av livet mitt. Jeg har faktisk kjempet for å opprettholde tilkoblinger for mange år på grunn av mitt problem, men med støtte fra mannlige ekstra penis helse og velvære øvelser, er jeg nå en kontroll av min sex-relaterte tilfredshet. “.

Hvor å tilegne Mann Ekstra tabletter?

Nå kan du få tak i selve mannen Andre piller primært online med den offisielle nettsiden eller via pick sertifisert leverandører over hele verden. Likevel, bare en rask google søk vil sikkert gi deg en god del nettsteder som tilbyr disse pillene også.

Men kan du stole på disse områdene at de vil sende deg en ekte vare (og ikke en falsk en)?

Det er derfor jeg foreslår at du kjøper noen piller fra hovedproduktet området (MaleExtra.com) hvis du har tenkt å være 100% sikker på at du ikke vil få lurt.

Hva Garanti får jeg?

Mann tilleggs kommer støttet med en 60-dagers garanti. Du må kjøpe fra de viktigste området som skal dekkes i henhold til planen.

Siste tanker.

ULTIMATE Mann Ekstra Sted: Priser, dosering, bivirkninger Resultater og. I motsetning til andre typer mannlige enhancers, er Man Tilleggs støttet opp medisinsk. Kunde attester tillegg avslørte element laget sitt sexliv så mye bedre. Et element tilbys med pengene tilbake forsikring må være kraftig nok til å fungere som hevdet. Som er hvordan Man Extra markedsføres i dag.

Mann forbedring piller FAQ.

Hva er Male Enhancement tabletter?

Male Enhancement Tabletter er urte kosttilskudd som øker blodtilførselen til penis. En økning i blodsirkulasjon betyr at penis kan holde mye mer blod. Dette betyr at ereksjoner vil sikkert være større, så vel som hardere. De mest effektive kosttilskudd i tillegg øke libido, utholdenhet sitt høydepunkt volum og også nytelse.

Hvordan Rapid vil du se resultater?

Dette er et typisk spørsmål og også den løsningen er det avhenger. Slike kosttilskudd inneholder alle naturlige ingredienser. De virker ikke så fort som mirakel narkotika som Viagra. De fleste gutta begynner å føle resultatene i den første uken. Utfall få kraftigere jo lenger du tar dem.

Hvor lenge bør du ta Male Enhancement Tabletter for ideelle resultater?

For ideelle resultater du bør ta disse tablettene i 3-6 måneder. De organiske ingredienser krever tid til å hope seg opp i kroppen din. Jo lenger du tar dem, jo ​​bedre resultatene.

Vil Man Enhancement Tabletter gjøre penis større?

Som nevnt tidligere, disse kosttilskudd arbeid ved å styrke blodtilførselen til penis. Dette gjør at ereksjoner større, hardere og også forbedrer utseendet på penis. Mange enkeltpersoner også se at deres penis henger større når slapp.

Er resultatene Permanent?

Noen nettsteder vil du skal tenke resultatene er irreversible, men dette er ikke sant. Mann forbedring piller bare hjelpe så lenge du tar dem. Du bør unngå alle typer selskap som erklærer langsiktige resultater.