Skip to main content

ULTIMATE Man Extra Reviews: Prijzen, doseringen, resultaten en Side Effects

evaluatie Recap

ULTIMATE Man Extra Reviews: Prijzen, doseringen, Resultaten en Side Effects. Man Extra is een van de favoriete nonprescription pillen met erkende voor het stimuleren van de bloedcirculatie naar de penis voor grotere en ook moeilijker erectie. De kiezers hebben de voorkeur asphordic en hebben een onafhankelijke wetenschappelijke studie ondersteunt achter (referenties kunnen worden gevestigd op de officiële site).

Toch is er geen bewijs voor de onomkeerbare toename van de grootte van de penis (uitzonderlijke erecties resulteert meestal in 0,5-1,5 inch kortstondige groei in staander hoewel) ondanks de schadeclaims door de firma.

Hoewel het een van de duurdere tablets op de markt, vond ik het hierboven diverse andere bestsellers supplementen voor langdurige erecties met een merkbare stijging van de penis in erectie grootte (hoewel er geen onomkeerbare winst werd opgemerkt).

Ze hebben 60 dagen geld terug te verzekeren als u niet tevreden met de resultaten (je moet containers hoewel evenals aankoop te redden van de officiële site).

Ik kon elke vorm van FDA waarschuwing / klacht tegen Man Extra (dat is een eco-vriendelijke signaal) niet vinden. Ik zou het zeker aanraden voor een sterkere erecties en ook verhoogde seksuele drang toch zeker niet voor de verhoging van penis afmeting adviseren zij uitsluitend.

SPECIALE AANBIEDING Koop 4 flessen Krijg 2 VRIJE

Wat is de mens Extra?

Man Bonus is een seksuele booster speciaal ontwikkeld voor mannen. De mannen met zwakke sex-gerelateerde vitaliteit hebben een gouden kans voor het gebruik van deze ongelooflijke aanvulling op een veel beter terug te brengen naar hun gezonde seksuele leven. De allerbeste komt wanneer je de moeite geplaatst evenals precies hetzelfde gebeurde met deze aanvulling als de leveranciers geplaatst een veel moeite het maken ervan.

Het is gemaakt onder de supervisie van zeer bekende gezondheid en wellness-specialisten met veel ervaring zo goed als ze allemaal zuivere elementen erin benut. De zuiverheid van het supplement wordt bevestigd door de 100% positieve getuigenis van de consument.

De reden dat het gebruik van de mens Bonus maken is dat wanneer de mensen op geen enkele manier de beste manieren om beter te worden aan seks gerelateerde prestaties te lokaliseren, het helpt als een pro daar. De toeslag wordt gebruikt voor het stimuleren van de sex-gerelateerde mogelijkheden om een ​​beter leven te hebben in een relatie. Man verliezen hun uithoudingsvermogen bij het overschrijden van hun vroege jaren ’30 zo goed als vrij schade aan hun sex-gerelateerde leven creëert.

Voordelen

 • Het verhoogt sex-gerelateerde station
 • Verbetert de erectie van topkwaliteit
 • Helpt u aan de macht te blijven
 • Boost penis afmeting
 • Een uitstekende nonprescription keuze
 • Effectief voor mannelijke effectiviteit uitgifte en impotentie
 • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten
 • Geproduceerd door de Advanced Gezondheid en welzijn; een top van de Amerikaanse en Britse supplement maker
 • Geen erkende complicatie, 3 pillen per dag wordt wonderen doen
 • Medische onderzoeken uitgevoerd bleek dit een van de meest krachtige boosters voor mannen
 • Gebracht met 60 dagen geld terug garantie

Actieve ingrediënten

Hieronder vindt u een gedetailleerde lijst van onderdelen Man Extra’s:

 • Granaatappel 40% ellaginezuur 500mg , granaatappel heeft grote hoeveelheden antioxidantrijke ellaginezuur, die zo betrouwbaar op het verbeteren bloedstroom dat een studie bleek individuen alcohol granaatappelsap dag bleek een 17% toename in doorbloeding gewoon 90 days3.
 • MSM (methylsulfonylmethaan) 100mg , MSM is een type organische zwavel, een mineraal dat, naast het ondersteunen bloedstroom, is essentieel voor uw cellen en cellen gezondheid en wellness– bestaande uit die in de penis. Zonder voldoende MSM, kan uw cellen zwak worden en je lichaam zich niet kan ontwikkelen solide en gezonde en evenwichtige gloednieuwe cellen.
 • L-Methionine 100 mg , een cruciale aminozuur, L-methionine gedacht te functioneren door het blokkeren van de omzetting van histidine in de hormonale agens histamine. Histamine speelt een vitale rol in het bereiken van een orgasme; hoe groter de mate van het, hoe sneller je bent waarschijnlijk tot een climax, dat is de reden waarom een hoge mate van histamine zijn aangesloten op de vroege climax.
 • Zink (als citraat) 14mg , Deze vitale mineraal speelt een essentiële functie in uw testosteron productie. Een studie gelegen testosteron graden bij mannen met een laag zink dieet daalde met maar liefst 75% na 20 weeks8. Exact dezelfde onderzoek bleek ook testosteron graden bijna verdubbeld na booster inname van zink in een andere groep jongens.
 • Cordyceps 25mg , gebruikt in Chinese medicijnen voor talloze jaren als een all-natuurlijk afrodisiacum, hebben veel studies de effectieve capaciteit van dit soort schimmel om het libido en ook sex-gerelateerde functie te verhogen bewezen. Onderzoekers denken dat dit het gevolg is van 2 chemicaliën in cordyceps genaamd deoxyadenosine en cordycepic zuur, dat opdagen om een rechte invloed op de locatie van onze hersenen die verantwoordelijk is voor het reguleren van libido te hebben.
 • Niacine 18mg (vitamine B3) , ook bekend als vitamine B3, hebben studies daadwerkelijk is gebleken dat niacine stimuleert de bloedcirculatie door te helpen de bloedvaten ontspannen en te klikken.

Dosis

Het is zeer aangeraden om Man Extra als een dagelijks supplement te nemen. Dit houdt in dat u moet uitvoeren 3 capsules of tabletten per dag. Een container van Man Extra omsluit 30 pillen, die een container laatste voor 10 dagen aangeeft. Zorg ervoor dat neem het samen met uw normale maaltijden, idealiter beginnen met ontbijt. Het missen van een dosis is minimaal.

Hoe lang tot ik zie resultaten?

Door gebruik te maken van zowel mannelijke als extra en ook de penis gezondheid DVD kunt u op lange termijn veroorzaken zie de eerste 3 maanden van het gebruik van het programma.

SPECIALE AANBIEDING Koop 4 flessen Krijg 2 VRIJE

Negatieve effecten

Heeft Man Bonus hebben elk type van bijwerkingen? Dit is een van de meest cruciale vraag een ieder van u moet zich vragen. Het antwoord is niet zo eenvoudig.

Aangezien wij geen onderzoekers, ook niet medische professionals, vertrouwen we op respectabele bronnen, zoals WebMD voor meer informatie over mogelijke bijwerkingen voor de individuele componenten gebruikt in Man Extra:

 • L-arginine kunnen sommige bijwerkingen zoals maagklachten, opgeblazen gevoel, diarree, jicht artritis, afwijkingen in het bloed, allergische reacties, luchtwegen zwelling, erger van astma, alsmede minder hoge bloeddruk (mogelijk zonder risico’s) veroorzaken.
 • Ellaginezuur beschikt niet over voldoende gegevens om te identificeren of het veilig is (zie verder hieronder).
 • MSM kan misselijkheid of braken, diarree, opgeblazen gevoel, vermoeidheid, migraine, slaapproblemen, jeuk, of verergeren van een allergische reactie symptomen (WAARSCHIJNLIJK SAFE) te creëren.
 • L-methionine (hoge doseringen) kan hersenbeschadiging alsmede fataliteit (eventueel) te creëren.
 • Zinkcitraat kunnen misselijkheid creëren, overgeven, diarree, metallic voorkeur nier evenals buik schade, en ook de andere kant invloeden (WAARSCHIJNLIJK SAFE).
 • Cordyceps zou kunnen vertragen bloedstolling evenals ervoor zorgen dat het immuunsysteem om meer energie (mogelijk SECURE) geworden.
 • Niacine kunnen leiden tot brandend of tintelend gevoel, jeuk en ook roodheid van het gezicht, armen, en ook de borst, samen met frustraties, maagklachten, darmgassen, wooziness, ongemak in de mond, evenals verschillende andere problemen (WAARSCHIJNLIJK SAFE).

Zoals u kunt zien, dit supplement is veilig voor consumptie. De meerderheid van de mensen die Male Bonus plaat nemen geen negatieve effecten. Toch voortdurend stel ik op zoek naar advies van elke vorm van supplement met eerst met uw arts.

Man Extra PROS.

 • Fast Performing; Op basis van de vele recensies die ik heb onderzocht een groot deel van de mensen die gebruik maken van Male Extra ervaring positieve resultaten binnen gewoon een paar dagen hebben gemaakt. Een aantal van de mannen die zo’n snelle feedback genoten van deze pillen meldde dat het voor het eerst zag een boost in libido, en dit vervolgens werd gevolgd door een sterkere erecties en hoger uithoudingsvermogen.
 • Meer controle; Ik heb vele rapporten van jongens die hebben beweerd dat ze extra controle over de climax na het nemen van Male Extra tabletten voor een paar weken beoordeeld. Man met lichte gevallen van voortijdige climax zou ontdekken dat ze konden kiezen voor een langer voordat ze een orgasme.
 • Verbeterde Volume; Een groot deel van individuen, hoewel niet alle, hebben ervaring een stijging van zaadvocht hoeveelheid als gevolg van het nemen Man Extra tabletten. Zoals ik eigenlijk eerder hebben opgemerkt, is dit waarschijnlijk als gevolg van het zinkgehalte in de pillen.
 • Stijging van de dimensie; Er lijkt een gemengd reactie op gevallen waarin is bepaald dat deze tabletten stimuleren zowel de lengte als omtrek zijn. Een aantal van de mannen hebben een boost in slappe toestand gemeld, en uiteraard zou dit te wijten aan de renovatie van de bloedcirculatie naar de penis zijn.

Man Extra nadelen.

 • Kosten; Op het moment van mij schrijven van deze man Bonus beoordeling, een 1-maand levering van deze tabletten was kost $ 64,95, waarvan ik er zeker van misschien een beetje te veel voor een groot deel van de mannen, en ook specifiek als u van plan op het nemen van hen voor een langere periode van tijd.
 • Afwezigheid van Details; Aangezien dit is een redelijk gloednieuw merk, kan niemand zeggen zeker wat de resultaten op lange termijn zeker zal zijn. Om het zet gewoon, als je een duim in grootte te verkrijgen, zal je nog steeds dat de toegevoegde inch een jaar of twee later aan de hand?
 • Needs training; Als je bedoelt het verwerven van deze tabletten alleen omdat u wilt de grootte en / of de omtrek van uw penis te vergroten, moet u begrijpen het feit dat je ook zal moeten verschillende penis relevante oefeningen te doen als u van plan om de meest van de resultaten te maken.

Wat Over de prijs?

1 Bottle
$64.95
Retail: $91.89
Savings: $27.00
buy now »
4 BOTTLES + 2 FREE + 2x FREE PRO ERECTION GEL
$249.90
Retail: $568.33
Savings: $318.00
buy now »
3 BOTTLES + 1 FREE + FREE PRO ERECTION GEL
$197.95
Retail: $384.55
Savings: $187.00
buy now »

Gebruiker Testimonials.

Robert Lewis.

“Gezien het feit dat het raken van mijn 40’s, ik heb echt geprobeerd een verscheidenheid van benaderingen aan mijn efficiëntie te verbeteren. Het is eigenlijk ook mij geholpen mijn penis dimensie te verhogen met 1,5 inch wanneer opgemaakt! Absoluut, die ik zou zeker voorstellen aan anderen die proberen te vind 100% all-natuurlijke verbeteringen”.

Richard Clarke, laag, Australië.

“Ik begon met behulp van mannelijke extra ongeveer 5 maanden, want ik kan absoluut stem die erectiestoornissen is niet een deel van mijn leven. Ik heb eigenlijk streden om aansluitingen voor vele jaren als gevolg van mijn probleem te handhaven, maar met de steun van mannelijke gezondheid extra’s penis en wellness-oefeningen, ik ben nu de touwtjes in handen van mijn seks gerelateerde tevredenheid. “.

Waar te Male Extra tabletten te verwerven?

Nu, zou je werkelijke Man Extra pillen vooral online te verkrijgen met de officiële website of via pick gecertificeerde leveranciers wereldwijd. Toch gewoon een snelle google zoeken zal zeker u voorzien van een groot deel van de internet sites die deze pillen bieden ook.

Maar u kunt deze sites dat ze je een echt product (en niet een nep-een) stuurt vertrouwen?

Daarom stel ik voor het kopen van een pillen van de belangrijkste product website (MaleExtra.com) als u van plan bent 100% zeker bent dat je niet verkrijgen opgelicht te zijn.

Welke garantie krijg ik?

Man aanvullende komt ondersteund met een 60-dagen garantie. Je moet kopen van de belangrijkste site te vallen onder het plan.

Laatste gedachten.

ULTIMATE Man Extra Reviews: Prijzen, doseringen, Resultaten en Side Effects. In tegenstelling tot andere vormen van mannelijke enhancers, wordt Man Extra back-up medisch. Getuigenissen van onze klanten bovendien bleek het item maakten hun seksleven zo veel veel beter. Een punt aangeboden met het geld terug garantie moet krachtig genoeg zijn om te functioneren als beweerd te zijn. Welke is hoe Man Extra tegenwoordig op de markt gebracht.

Man Improvement Pillen FAQ.

Wat zijn Male Enhancement tabletten?

Male Enhancement tabletten zijn kruiden-supplementen die de bloedstroom te verhogen tot uw penis. Een toename in de bloedcirculatie betekent dat uw penis kan veel meer bloed vast te houden. Dit betekent dat uw erecties zal zeker ook groter als harder. De meest effectieve supplementen bovendien stimuleren libido, uithoudingsvermogen, met als hoogtepunt het volume en ook plezier.

Hoe Rapid Will You zie resultaten?

Dit is een typische vraag en ook de oplossing is het hangt. Dit soort supplementen bevatten alle natuurlijke ingrediënten. Ze hoeven niet zo snel werken als wonder drugs, zoals Viagra. De meeste jongens beginnen met de resultaten in de eerste week voelen. Uitkomsten verkrijgen krachtiger hoe langer je te nemen.

Hoe lang Moet u Male Enhancement tabletten voor Ideal resultaten?

Voor optimale resultaten die u zou moeten deze tabletten te nemen voor 3-6 maanden. De biologische ingrediënten tijd nodig hebben om zich ophopen in je lichaam. Hoe langer je ze, hoe beter de resultaten.

Zal Man Enhancement Tabletten Uw Penis Groter?

Zoals eerder vermeld, deze supplementen werken door het verbeteren van de bloedtoevoer naar de penis. Dit maakt uw erecties groter, harder en verbetert ook het uiterlijk van je penis. Veel mensen zien ook dat hun penis hangt groter als slap.

Zijn de resultaten blijvend?

Sommige sites willen dat je denkt de uitkomsten zijn onomkeerbaar dit is echter niet waar. Man verbetering pillen alleen helpen zolang je ze maakt. Je moet elk type bedrijf dat op lange termijn resultaten verklaart vermijden.