Skip to main content

Ultimate Male Extra recensioner: Priser, Doser, resultat och biverkningar

utvärdering Recap

Ultimate Male Extra recensioner: Priser, Doser, resultat och biverkningar. Man Extra är en av de föredragna receptfria piller med erkänd för att öka blodcirkulationen till penis för större och också svårare erektion. Dess beståndsdelar är att föredra asphordic och har oberoende vetenskaplig studie stöder bakom (referenser kan placeras på officiella hemsidan).

Ändå finns det inga bevis för den irreversibla ökning av penis storlek (exceptionella erektioner resulterar vanligen i 0,5-1,5 tum kortlivad tillväxt i upprätt längd men) trots de försäkrings krav från företaget.

Även om det är en av de dyrare tabletterna på marknaden, fann jag det över diverse andra bästsäljare tillägg för långsiktiga erektioner med en märkbar ökning av penis storlek (även om ingen irreversibel vinst var märkt).

De har 60 dagar pengarna tillbaka se om du inte är nöjd med resultatet (du måste spara behållare though samt inköp från den officiella webbplatsen).

Jag kunde inte hitta någon form av FDA varning / klagomål mot Man Extra (som är en miljövänlig signal). Jag skulle verkligen rekommendera det för starkare erektioner och även ökad sexlust ännu skulle förvisso inte råda det enbart för att höja penis dimension.

ERBJUDANDE Köp 4 flaskor Få två GRATIS

Vad är Man Extra?

Man Bonus är en sexuell booster speciellt utvecklad för män. De män med svag könsrelaterad vitalitet har en guld chans att använda denna otroliga tillägg för att ha en mycket bättre föra tillbaka till deras sunda sexliv. Det allra bästa kommer när du placerat ansträngning samt exakt samma hände med detta tillägg som leverantörerna placerat en hel del ansträngning att göra det.

Den är gjord under överinseende av extremt kända hälsa och välbefinnande specialister med stor erfarenhet samt de utnyttjade alla rena element i den. Den renhet av tillägget bekräftas av 100% positiva rekommendation av konsumenterna.

Anledningen till att utnyttja Man bonus är att när män lokalisera något sätt de bästa sätten att bli bättre på att könsrelaterad prestanda, hjälper det som ett proffs där. Tillägget används för att öka könsrelaterade förmåga att få ett bättre liv i en relation. Man förlorar sin uthållighet när de korsar sina mycket tidiga 30-talet, liksom det skapar ganska skada på deras könsrelaterade liv.

fördelar

 • Det väcker könsrelaterad enhet
 • Förbättrar erektion högsta kvalitet
 • Hjälper dig kvar vid makten
 • Öka penis dimension
 • Ett utmärkt nonprescription val
 • Effektiv för manliga effektivitet problem och impotens
 • Tillverkad av naturliga ingredienser
 • Producerad av Advanced hälsa och välbefinnande; En Top USA samt brittiska komplettera tillverkare
 • Inga erkända komplikation, 3 tabletter dagligen kommer att göra underverk
 • Medicinska undersökningar utförda visade att det är en av de mest potenta boosters för män
 • Marknadsförs med 60 dagars pengar tillbaka garanti

Aktiva ingredienser

Nedan följer en detaljerad lista över Man Extra komponenter:

 • Pomegranate 40% ellagsyra 500mg , har pomegranate höga mängder av antioxidant-rika ellagsyra, som är så tillförlitligt att förbättra blodflödet att en studie fann individer konsumerar alkohol pomegranate juice dagligen avslöjade en 17% ökning av blodcirkulationen i bara 90 days3.
 • MSM (metylsulfonylmetan) 100mg , är MSM en organisk typ av svavel, ett mineral som, förutom att upprätthålla blodflödet, är avgörande för din cell och celler hälsa och wellness– bestående av de i din penis. Utan tillräckligt MSM, kan dina celler blir svaga och kroppen kan inte utveckla fasta och hälsosamma och balanserade helt nya celler.
 • L-metionin 100 mg , är ett avgörande aminosyra, L-metionin tros fungera genom att blockera omvandlingen av histidin i den hormonellt medel histamin. Histamin spelar en viktig roll i att åstadkomma orgasm; desto större grad av det, desto snabbare är det troligt att klimax, vilket är anledningen till hög grad av histamin har anslutits till tidig klimax.
 • Zink (som citrat) 14 mg , spelar här vital mineral en viktig funktion i din testosteron tillverkning. En studie som ligger testosteron grader hos män på en låg zink diet plan störtade med hela 75% efter 20 weeks8. Exakt samma studie visade också testosteron grader nästan fördubblades efter att öka zinkintag i en annan grupp killar.
 • Cordyceps 25mg , används i kinesisk medicin för oräkneliga år som en helt naturlig afrodisiakum, har massor av studier bevisat effektiva kapaciteten för denna typ av svamp för att öka libido och även könsrelaterad funktion. Forskarna tror att detta beror på 2 kemikalier i Cordyceps kallas deoxyadenosin och cordycepic syra, som dyker upp för att ha en rak inverkan på placeringen av vår hjärna som ansvarar för reglering av libido.
 • Niacin 18 mg (vitamin B3) , även känd som vitamin B3, har studier faktiskt visat att niacin ökar blodcirkulationen genom att hjälpa blodkärlen luta sig tillbaka och även expandera.

Dos

Det är mycket rekommenderas att ta Man Ytterligare som ett dagligt tillskott. Detta innebär att du måste utföra 3 kapslar eller tabletter varje dag. En behållare of Man Extra omsluter 30 piller, vilket tyder på en behållare pågå i 10 dagar. Var noga med att ta den tillsammans med dina vanliga måltider, helst börjar med frukost. Miste om en dos är minimal.

Hur länge tills jag ser resultat?

Genom att använda både manliga extra och även penis hälsa DVD du kan se långsiktigt orsakar de första 3 månaderna av att använda programmet.

ERBJUDANDE Köp 4 flaskor Få två GRATIS

Negativa effekter

Har man Bonus har någon typ av biverkningar? Detta är en av de mest avgörande utredningen var och en av er måste fråga sig själv. Svaret är inte så lätt.

Eftersom vi inte är forskare, inte också Sjukvårdspersonal, vi lita på respektabla resurser såsom WebMD för mer information om eventuella biverkningar för enskilda komponenter som används i Male Ytterligare:

 • L-arginin kan orsaka vissa negativa effekter, såsom magbesvär, uppblåsthet, diarré, gikt artrit, blod abnormaliteter, allergiska reaktioner, andningsvägarna svullnad, förvärras av bronkial astma, såväl som reducerat högt blodtryck (EVENTUELLT RISKFRIA).
 • Ellagsyra har inte tillräckligt med data för att identifiera om det är säkert (se mer nedan).
 • MSM kan skapa illamående eller kräkningar, diarré, uppblåsthet, trötthet, migrän, sömnproblem, klåda eller försvårande för allergisk reaktion symptom (KOMMA SAFE).
 • L-metionin (i höga doser) skulle kunna skapa hjärnskador och även dödsfall (EVENTUELLT).
 • Zinkcitrat kan skapa illamående, kasta upp, diarré, metallisk smak, njure samt magen skada och även andra sidokollisioner (KOMMA SAFE).
 • Cordyceps kan bromsa blodkoagulering samt orsakar immunsystemet att bli mer energisk (möjligen SECURE).
 • Niacin kan utlösa brännande, stickande, klåda och även rodnad i ansiktet, armarna, och även bröstcancer, tillsammans med frustration, orolig mage, tarmgaser, wooziness, obehag i munnen, såväl som olika andra problem (TROLIGA SAFE).

Som ni kan se, är detta tillägg säkert för konsumtion. De flesta människor som tar Male Bonus rekord inga negativa effekter. Ändå ständigt föreslår jag söker råd från någon typ av tillägg med din läkare först.

Hane Ytterligare proffs.

 • Snabb Performing; Baserat på de många recensioner jag har forskat en hel del män som har utnyttjat Male ytterligare erfarenhet positiva resultat inom bara några dagar. Ett antal av de män som haft en sådan snabb återkoppling till dessa piller rapporterade att först såg ett uppsving i libido, och detta sedan följdes av starkare erektioner och högre uthållighet.
 • Större kontroll; Jag har granskat ett stort antal rapporter från killar som har hävdat att de hade extra kontroll över klimax efter att ha tagit Manliga Extra tabletter för ett par veckor. Man med lätta fall av tidig klimax kan upptäcka att de kunde välja längre innan de har en orgasm.
 • Förbättrad Volym; En stor del av individer, men inte alla, har erfarenhet en ökning av sädesvätska mängd som ett resultat av att man Extra tabletter. Som jag faktiskt har påpekat tidigare, är detta förmodligen på grund av innehållet zink i piller.
 • Stiga i Dimension; Det verkar finnas en blandad respons på de fall som anger att dessa tabletter öka längd samt omkrets. Ett antal män har rapporterat ett uppsving i slapp storlek, och självklart skulle det vara på grund av renoveringen av blodcirkulationen till penis.

Manliga Extra nackdelar.

 • Bekostnad; Vid tidpunkten för mig att skriva denna Male Bonus Review, en 1-månads leverans av dessa tabletter var kostar $ 64,95, vilket jag göra vissa kan vara lite för mycket för en hel del män, och också specifikt om du planerar att ta dem under en längre tid.
 • Avsaknad av detaljer; Eftersom detta är en någorlunda helt nytt varumärke, kan ingen säga säkert vad de långsiktiga resultaten kommer säkert att bli. Att uttrycker det helt enkelt, om du får en tum i storlek, har du fortfarande att läggas tums ett år eller två senare?
 • Behöver Workout; Om du menar att förvärva dessa tabletter helt enkelt eftersom du vill öka storleken och / eller omkrets av din penis, ska du förstå det faktum att du på samma sätt kommer att behöva göra olika penis relevanta övningar om du tänker göra det mesta av resultaten.

Vad om pris?

1 Bottle
$64.95
Retail: $91.89
Savings: $27.00
buy now »
4 BOTTLES + 2 FREE + 2x FREE PRO ERECTION GEL
$249.90
Retail: $568.33
Savings: $318.00
buy now »
3 BOTTLES + 1 FREE + FREE PRO ERECTION GEL
$197.95
Retail: $384.55
Savings: $187.00
buy now »

Användar omdömen.

Robert Lewis.

“Med tanke på att slå min 40-talet har jag faktiskt försökt en mängd olika metoder för att förbättra min effektivitet. Det har faktiskt också hjälpt mig att öka min penis dimension med 1,5 inches när de sätts upp! Absolut, jag skulle verkligen föreslå andra som försöker hitta 100% helt naturliga förbättringar”.

Richard Clarke, lager, Australien.

“Jag började att använda manliga extra ca 5 månader på grund och jag kan absolut röst som erektil dysfunktion är inte en del av mitt liv. Jag har faktiskt kämpat för att upprätthålla anslutningar för många år på grund av mitt problem, men med stöd av manliga extra penis hälsa och wellness övningar, jag nu en kontroll över mitt kön relaterade tillfredsställelse. “.

Var kan man köpa hane Ytterligare tabletter?

Nu kan du få verkliga människan Ytterligare piller främst på nätet med den officiella hemsidan eller via pick certifierade leverantörer över hela världen. Ändå helt enkelt en snabb google-sökning säkert ge dig en hel del webbplatser som erbjuder dessa piller också.

Men kan du lita på dessa platser som de kommer att skicka en äkta objekt (och inte en falsk)?

Det är därför jag föreslår att köpa några piller från huvudprodukt plats (MaleExtra.com) om du tänker vara 100% säker på att du kommer inte att få lurad.

Vad garantin får jag?

Man ytterligare kommer backas upp med en 60-dagars garanti. Du måste köpa från huvudstället täckas enligt planen.

Slutgiltiga tankar.

Ultimate Male Extra recensioner: Priser, Doser, resultat och biverkningar. Till skillnad från andra typer av manliga förstärkare är människan Ytterligare backas upp medicinskt. Kund vittnesmål avslöjade dessutom posten gjort sitt sexliv så mycket bättre. En vara som erbjuds med pengarna tillbaka garanti måste vara tillräckligt kraftfull för att fungera som hävdas. Vilket är hur man Extra marknadsförs nuförtiden.

Man Förbättrings Pills FAQ.

Vad är manliga förbättring tabletter?

Male Enhancement Tabletter är växtbaserade kosttillskott som höjer blodflödet till penis. En ökning av blodcirkulationen innebär att dina penis kan hålla mycket mer blod. Detta innebär att dina erektioner kommer säkert att bli större, liksom hårdare. De mest effektiva kosttillskott dessutom öka libido, uthållighet, klimax volym och även njutning.

Hur Rapid Kommer du att se resultat?

Detta är en typisk fråga och även lösningen är det beror på. Dessa typer av kosttillskott innehåller alla naturliga ingredienser. De fungerar inte lika snabbt som mirakel läkemedel såsom Viagra. De flesta killar börjar känna resultaten i den första veckan. Resultat få mer kraftfulla ju längre du tar dem.

Hur länge ska du ta Male Enhancement tabletter för perfekt resultat?

För ideal utfall du borde ta dessa tabletter under 3-6 månader. De ekologiska ingredienser kräver tid att samla in din kropp. Ju längre du tar dem, desto bättre resultat.

Kommer Man Enhancement Tabletter göra din Penis större?

Som tidigare nämnts, dessa tillägg fungerar genom att öka blodflödet till penis. Detta gör din erektion större, hårdare och förbättrar även utseendet på din penis. Massor av människor ser på samma sätt som deras penis hänger större när slapp.

Är resultaten permanenta?

Vissa webbplatser vill du tror att resultaten är irreversibla men detta är inte sant. Manliga förbättring piller bara hjälpa så länge du tar dem. Du bör undvika alla typer av företag som deklarerar långsiktiga resultat.