Skip to main content

ULTIMATE Male Extra Anmeldelser: Priser, Doseringer, resultater og bivirkninger

Evaluering Recap

ULTIMATE Male Extra anmeldelser: Priser, Doseringer, Resultater og bivirkninger. Mand Extra er en af de foretrukne nonprescription piller med anerkendt for at øge blodcirkulationen til penis for større og også vanskeligere erektion. Dens bestanddele foretrækkes asphordic og har uafhængig videnskabelig undersøgelse understøtter bag det (referencer kan findes på officielle site).

Alligevel er der ingen bevis for den irreversible stigning i penis størrelse (ekstraordinære erektioner normalt resulterer i 0,5-1,5 tommer kortvarig vækst i opretstående længde selv) på trods af forsikringskrav i forbindelse med selskabet.

Selv om det er en af ​​de mere kostbare tabletter på markedet, fandt jeg det over forskellige andre Bestsellers tillæg for langsigtede erektioner med en mærkbar stigning i erigeret penis størrelse (selvom ingen irreversibel gevinst blev bemærket).

De har 60 dages penge tilbage sikre, hvis du ikke er tilfreds med resultatet (du nødt til at spare containere selvom samt køb fra den officielle hjemmeside).

Jeg kunne ikke finde nogen form for FDA advarsel / klage over Man Ekstra (som er en miljøvenlig signal). Jeg vil bestemt anbefale det til stærkere erektioner og også øget sexlyst endnu ville bestemt ikke råde den udelukkende til at hæve penis dimension.

SÆRTILBUD Køb 4 flasker Få 2 GRATIS

Hvad er Mennesket Ekstra?

Mand Bonus er en seksuel booster specielt udviklet til mænd. De mænd med svag kønsrelateret vitalitet har en guld chance for at bruge denne utrolige supplement til at have en langt bedre bringe tilbage til deres sunde seksuelle liv. Det allerbedste kommer, når du placerede indsats samt nøjagtig samme skete med dette tillæg som leverandørerne placeret en stor indsats at gøre det.

Den er lavet under tilsyn af ekstremt kendte sundheds- og wellness-specialister med stor erfaring samt de udnyttede alle rene elementer i det. Den renhed af tillægget bekræftes af 100% positive vidnesbyrd af forbrugerne.

Grunden til, at for at gøre brug af Mennesket Bonus er, at når mænd lokalisere ingen måde de bedste måder at blive bedre til at kønsrelateret ydeevne, det aids som en professionel der. Tillægget er udnyttet til at øge de sex-relaterede evner at få et bedre liv i et forhold. Mand mister deres udholdenhed, når de krydser deres meget tidlige 30’erne samt det skaber temmelig skader på deres kønsrelateret liv.

Fordele

 • Det rejser kønsrelateret drev
 • Forbedrer erektion top kvalitet
 • Hjælper du forbliver ved magten
 • Boost penis dimension
 • En fremragende nonprescription valg
 • Effektiv til mandlig effektivitet udstedelse og impotens
 • Fremstillet af alle naturlige ingredienser
 • Produceret af Advanced Sundhed og velvære; en top USA samt Storbritannien supplement maker
 • Ingen anerkendt komplikation, 3 piller dagligt vil gøre underværker
 • Medicinske undersøgelser udført viste dette at være en af ​​de mest potente boostere for mænd
 • Markedsføres med 60 dages penge tilbage garanti

Aktive ingredienser

Nedenfor er en detaljeret liste over Man Ekstra komponenter:

 • Granatæble 40% ellagsyre 500mg , granatæble har høje mængder af antioxidant-rige ellagsyre, som er så pålidelig at forbedre blodgennemstrømningen, at en undersøgelse viste individer indtagelse af alkohol granatæble saft dagligt afslørede en 17% stigning i blodcirkulationen i blot 90 days3.
 • MSM (methylsulfonylmethan) 100mg , MSM er en organisk form af svovl, et mineral, der, ud over at opretholde blodstrømmen, er afgørende for din celle, og celler sundhed og wellness– bestående af sådanne i penis. Uden nok MSM, kan dine celler bliver svage og din krop kan ikke udvikle solide og sunde og afbalancerede helt nye celler.
 • L-methionin 100mg , er en afgørende aminosyre, L-methionin menes at fungere ved at blokere omdannelsen af histidin i hormonalt middel histamin. Histamin spiller en afgørende rolle i gennemførelsen orgasme; jo større grader af det, jo hurtigere du sandsynligvis klimaks, hvilket er grunden til en høj grad af histamin er blevet sluttet til tidlig klimaks.
 • Zink (som citrat) 14mg , Denne vitale mineral spiller en væsentlig funktion i din testosteron produktion. Et studie beliggende testosteron grader hos mænd på en lav zink kostplan kastet med en kæmpestor 75% efter 20 weeks8. Den nøjagtige samme forskningsundersøgelse afslørede også testosteron grader næsten fordoblet efter boosterdosis zink indtag i en anden gruppe af fyre.
 • Cordyceps 25mg , Udnyttet i kinesisk medicin i utallige år som en helt naturlig elskovsmiddel, har masser af undersøgelser bevist den effektive kapacitet af denne slags svamp til at hæve libido og også kønsrelateret funktion. Forskere mener, at dette skyldes 2 kemikalier i Cordyceps kaldet deoxyadenosin og cordycepic syre, der viser op til at have en lige indflydelse på placeringen af vores hjerne, der har ansvaret for at regulere libido.
 • Niacin 18 mg (B3-vitamin) , også kendt som vitamin B3, har forskningsundersøgelser faktisk vist, at niacin øger blodcirkulationen ved at hjælpe blodkarrene sparke tilbage og også udvide.

Dosis

Det er meget rådes til at tage Mennesket Yderligere som et dagligt tilskud. Dette indebærer, at du skal udføre 3 kapsler eller tabletter hver dag. En container of Man Extra omslutter 30 piller, hvilket indikerer en beholder sidste 10 dage. Vær sikker på, at tage det sammen med din normale måltider, ideelt begynder med morgenmad. Glip af en dosis er minimal.

Hvor lang indtil jeg Se Resultater?

Ved at udnytte både mandlige ekstra og også penis sundhed DVD du kan se langsigtede årsag de første 3 måneder af at bruge programmet.

SÆRTILBUD Køb 4 flasker Få 2 GRATIS

De negative virkninger

Har Mennesket Bonus har nogen form for bivirkninger? Dette er en af ​​de mest afgørende undersøgelse hver eneste af jer må spørge sig selv. Svaret er ikke så let.

Da vi ikke er forskere, ikke også medicinske fagfolk, stoler vi på respektable ressourcer såsom WebMD for mere information om mulige bivirkninger for de enkelte komponenter, der anvendes i Male Yderligere:

 • L-arginin kan forårsage nogle uønskede virkninger såsom ubehag i maven, oppustethed, diarré, gigt arthritis, blodbnormiteter, allergiske reaktioner, luftveje hævelse, forværres af bronkial astma, samt reduceret højt blodtryk (eventuelt RISK-FREE).
 • Ellagsyre har ikke tilstrækkelige data til at identificere, om det er sikkert (se mere nedenfor).
 • MSM kan skabe kvalme eller opkastning, diarré, oppustethed, træthed, migræne, søvnproblemer, kløe eller skærpende af allergisk reaktion symptomer (som sandsynligvis sikker).
 • L-methionin (af høje doser) kunne skabe hjerneskade og også dødsfald (eventuelt).
 • Zinkcitrat kan skabe kvalme, kaster op, diarré, metallisk præference, nyre samt mave skader, og også andre side virkninger (SANDSYNLIGE sikker).
 • Cordyceps kan forsinke blodpropper samt forårsage immunsystemet til at blive mere energisk (eventuelt SECURE).
 • Niacin kan udløse brændende, snurrende, kløe og også rødme af ansigt, arme, og også bryst-, sammen med frustrationer, dårlig mave, tarm gas, wooziness, ubehag i munden, samt forskellige andre problemer (som sandsynligvis sikker).

Som du kan se, dette tillæg er sikkert for forbrug. De fleste mennesker, der tager Mand Bonus rekord ingen negative effekter. Ikke desto mindre vil jeg foreslå konstant søge råd fra enhver form for tillæg med din læge først.

Han Ekstra professionelle.

 • Hurtig Performing; Baseret på de mange anmeldelser, jeg har forsket en hel del mænd, der har gjort brug af Male yderligere erfaring positive resultater inden for blot et par dage. En række af de mænd, som nød sådan en hurtig feedback til disse piller rapporterede, at den første gang så et løft i libido, og dette derefter blev fulgt af stærkere erektioner og højere udholdenhed.
 • Større kontrol; Jeg har gennemgået adskillige rapporter fra fyre, der har hævdet, at de havde ekstra kontrol over klimaks efter at have taget Mandlige Ekstra tabletter i et par uger. Mand med lette tilfælde af for tidlig klimaks kunne opdage, at de kunne vælge længere, før de har en orgasme.
 • Forbedret Volume; En stor del af individer, men ikke alle, har erfaring en stigning i sædvæsken mængde som følge af at tage Man Ekstra tabletter. Som jeg faktisk har påpeget tidligere, er det sandsynligvis på grund af indhold af zink i pillerne.
 • Stigning i dimension; Der synes at være en blandet reaktion på sager, der angiver, at disse tabletter øge længde samt omkreds. En række mænd har rapporteret et løft i slatne størrelse, og naturligvis dette ville være på grund af renovering i blodcirkulationen til penis.

Mandlige Ekstra ulemper.

 • Bekostning; På tidspunktet for mig at skrive denne Mand Bonus gennemgang, en 1-måneds forsyning af disse tabletter var koster $ 64,95, som jeg gøre visse kan være en lille smule for meget for en stor del af mænd, og også specifikt, hvis du har planer om at tage dem i en længere periode.
 • Fravær af Detaljer; Da dette er et rimeligt helt nyt mærke, ingen kan oplyse med sikkerhed, hvad de langsigtede resultater vil helt sikkert være. At udtrykker det enkelt, hvis du får en tomme i størrelse, vil du stadig have, at ekstra tommer et år eller to senere?
 • Behov Workout; Hvis du mener at erhverve disse tabletter simpelthen fordi man ønsker at øge størrelsen og / eller omkreds af din penis, bør du forstå, at du også bliver nødt til at gøre forskellige penis relevante øvelser, hvis du agter at få mest ud af resultater.

Hvad About Pris?

1 Bottle
$64.95
Retail: $91.89
Savings: $27.00
buy now »
4 BOTTLES + 2 FREE + 2x FREE PRO ERECTION GEL
$249.90
Retail: $568.33
Savings: $318.00
buy now »
3 BOTTLES + 1 FREE + FREE PRO ERECTION GEL
$197.95
Retail: $384.55
Savings: $187.00
buy now »

Bruger Udtalelser.

Robert Lewis.

“I betragtning af, at ramme mine 40’erne, har jeg faktisk forsøgt en række forskellige tilgange til at forbedre min effektivitet. Det har faktisk også hjulpet mig øge min penis dimension med 1,5 inches, når de sættes op! Absolut, en jeg ville helt sikkert foreslå til andre, der forsøger at finde 100% alle naturlige forbedringer”.

Richard Clarke, lag, Australien.

“Jeg begyndte at udnytte mandlige ekstra omkring 5 måneder, fordi, og jeg kan absolut stemme, at erektil dysfunktion er ikke en del af mit liv. Jeg har faktisk kæmpet for at opretholde forbindelser til mange år på grund af mit problem, men med støtte fra mandlige ekstra penis sundhed og wellness øvelser, er jeg nu den ene i kontrol over mit kønsrelateret tilfredshed. “.

Hvor at erhverve han Ekstra tabletter?

Nu kan du få aktuelle Man Ekstra piller primært online med den officielle hjemmeside eller via pick certificerede leverandører på verdensplan. Ikke desto mindre er simpelthen en hurtig google-søgning vil helt sikkert give dig en stor internetsider, der leverer disse piller også.

Men kan man stole på disse websteder, at de vil sende dig en ægte element (og ikke en falsk)?

Det er derfor, jeg foreslår at købe nogen piller fra hovedproduktet site (MaleExtra.com), hvis du ønsker at være 100% sikre på vil du ikke få snydt.

Hvad Garanti får jeg?

Mand yderligere kommer støttet med en 60-dages garanti. Du er nødt til at købe fra de vigtigste websted for at være omfattet af planen.

Afsluttende tanker.

ULTIMATE Male Extra anmeldelser: Priser, Doseringer, Resultater og bivirkninger. I modsætning til andre former for mandlige forstærkere, er Mennesket Yderligere bakkes op medicinsk. Kundeudtalelser desuden afsløret posten gjort deres sexliv så meget langt bedre. En vare, der udbydes med pengene tilbage garanti for, skal være stærke nok til at fungere som hævdet. Hvilket er hvordan Man Extra markedsføres i dag.

Mand forbedring Pills FAQ.

Hvad er mandlige ekstraudstyr tabletter?

Male Enhancement Tabletter er naturlægemidler kosttilskud, der øger blodgennemstrømningen til penis. En stigning i blodcirkulationen betyder din penis kunne holde meget mere blod. Det betyder din erektion vil helt sikkert være større samt hårdere. De mest effektive kosttilskud desuden øge libido, udholdenhed, climaxing volumen og også nydelse.

Hvor hurtig vil du se resultater?

Dette er et typisk spørgsmål og også den løsning er det afhænger af. Disse former for kosttilskud indeholder alle naturlige ingredienser. De virker ikke så hurtigt som mirakel stoffer som Viagra. De fleste fyre begynder at føle resultaterne i den indledende uge. Resultater få mere kraftfuld jo længere du tager dem.

Hvor længe skal du tage Male Enhancement tabletter til Ideal resultater?

For ideel resultater du burde tage disse tabletter i 3-6 måneder. De økologiske ingredienser kræver tid til at ophobe sig i kroppen. Jo længere du tager dem, jo ​​bedre resultater.

Vil Man Enhancement Tabletter Gør din penis større?

Som nævnt før, disse kosttilskud virker ved at øge blodgennemstrømningen til penis. Dette gør din erektion større, hårdere og også forbedrer udseendet af din penis. Masser af individer ligeledes se, at deres penis hænger større, når slatten.

Er resultaterne Permanente?

Nogle steder vil have dig til at tænke resultaterne er irreversible men dette er ikke sandt. Mandlige forbedring piller kun hjælpe, så længe du tager dem. Du bør undgå enhver form for virksomhed, der erklærer langsigtede resultater.