Skip to main content

Pot cumpăra SizeGenetics de la Amazon Wal-Mart sau GNC Store?

Îmbunătățirea Barbat

Îmbunătățire de sex masculin este un termen larg , care se referă la produse care fie fac penis mai mare, un ajutor cu probleme de eficiență, sau ambele. În timp ce termenul este adesea utilizat ca sinonim pentru marirea penisului, accesoriu de sex masculin oferă alte funcții, inclusiv producția de lichid seminal îmbunătățit, mai rezistenta si , de asemenea , este un mod eficient de a rezolva disfunctie erectila. [COUNTEY_NAME].

2 metode de îmbunătățire de sex masculin sunt confirmate medical pentru a extinde penisul in dimensiune si dimensiune. exerciții pentru penis folosesc tracțiune pentru a promova mitozei de celule de-a lungul tesutului penisului. Penisul lărgește ca celulele se divid si cu timpul cat si consistenta, face mai mare. Prelungitoare Penis extinde suplimentar penisului cu tracțiune, dar fă-o încet, cu un dispozitiv de oțel folosit pe penis și, de asemenea, integrate într-un mod activ de viață.

Cumpara Sizagenetics din Site-ul oficial

Sunt elemente de îmbunătățire de sex masculin fără risc?

Da. Deoarece articolele de îmbunătățire de sex masculin sunt toate naturale, acestea sunt foarte bine tolerate. îmbunătățire de sex masculin este considerabil mult mai sigur în comparație cu penisul procedura chirurgicala de extindere. După ce a susținut acest lucru, uita-te pentru un produs furnizat de o companie cu o istorie de performanță lungă, cu numeroase recomandările medicului precum și comentarii client.

Doar ceea ce este Sizegenetics?

SizeGenetics este doar unul dintre primul FDA a acceptat penisului dispozitiv extender pe piața de masă. Acesta funcționează pe baza aceluiași concept exact ca și construirea masei musculare pe o altă parte a corpului. Când ridica greutati pentru a stimula arme, în general, greutățile rupe în jos tesuturile masei musculare precum și să o înlocuiască cu tesut mai mare decât before.Similarly, Sizegenetics se întinde penisului folosind tractiune mecanica moderne pe o perioadă de timp și de a spori dimensiunea penisului până la 1-3 inci pe o perioadă de 6-12 luni.

Prelungitoare Penis sunt preferate pentru rezultatele lor pe termen lung (atât medicale, cât și neștiințifice), în comparație cu pompele ca ai putea pune pe Extender pentru numeroase ore într-o zi, comparativ cu cel de câteva minute pentru o pompă. Cu toate acestea, Prelungitoare dezamagesc rezultate momentane de balonare, spre deosebire de pompe. clienții avansați pot încerca atât pompei și, de asemenea, materiale de umplutură.

SizeGenetics este în plus preferată pentru următoarele probleme în plus față de creșterea în dimensiune:

  • tulburări micropenis
  • sindromul penisului Bend

Pentru cei care doresc sa corecteze penisul lor rotunjite, puteți încerca SizeGenetic. Veți fi, de asemenea, compensată cu mai multe câștiguri în timp ce face acest lucru.

Cumpara Sizagenetics din Site-ul oficial

Cum SizeGenetics locuri de muncă penis extender?

Povestea de marire a penisului este foarte simplă și voi încerca să explic linii, practic și de asemenea rezonabile. Penis problema de extindere este veche de secole. Ceea ce variaza anterior si, de asemenea, modern, augmentarea penisului este în metode precum și elemente stabilite în timp.

În orice caz, trebuie să știți există o mulțime de programe, dar fără sens moderne furnizate pe piață. Deci, noi (sau modern) nu indică „bun“. Dispozitiv de penis Extender este cu siguranta cea care se distinge ca fiind cele mai avantajoase și, de asemenea, servicii de cea mai eficientă PE.

Acum vă întreb de ce, nu? mare preocupare precum și de mai jos este răspunsul. a penisului Extender se bazează pe forța de tracțiune care atrage atenție penisul crearea înainte replicarea celulelor și, de asemenea, creșterea celulelor sănătoase nou-nouțe, iar ca rezultat penisul dvs. obține mai mult și mai mare, de asemenea.

Câștigurile penisului a crescut fluxul de sange, care este o semnificație pentru extindere pe termen lung, atât în ​​moleșit sau creat de plasare. Destul de simplu, nu? O altă explicație de bază modul în care SizeGenetics funcții seamănă modă metoda veche, dar eficientă de lungire a gâtului în cazul în care oamenii vechi a făcut uz de gât pentru a extinde în timp și păstrați-le mai permanent.

Cât timp să poarte penis extender?

Vă recomandăm să – l utilizați , atâta timp cât poți. Dacă s – ar putea folosi timp de aproximativ 8-10 ore în fiecare zi, timp de 5-6 luni , în ceea ce privește, veți obține realizări maxime posibile! Desigur, nu va fi cu siguranță de zile , atunci când nu va avea capacitatea de a purta mai mult de 2-3 ore, dar încercați să reducă aceste proiecte „scurte“. [COUNTEY_NAME].

Pur și simplu respectă standardele SizeGenetics precum și veți obține cu siguranță pe terenul ideal pentru a atinge fiecare cerere de SizeGenetics. În cazul meu, am fost purtarea dispozitivului timp de aproximativ 5-7 ore pe zi, precum și rezultate notabile au venit prima dată Următoarele 2 săptămâni în fel de penis mai largi. Nu am fost în stare să pună pe dispozitiv pentru o mai mare de 5 luni cu toate acestea, dar sunt impresionat de 2,1 centimetri in plus in lungime!

In plus fata de penis mai largi. senzație cu adevărat minunat în timp ce-l țineți. Presupun că ar obține cu siguranță un pic în plus, dacă am purtat-o ​​pentru încă o lună. Cu toate acestea, ar trebui să se pregătească să utilizeze SizeGenetics pentru perioada optimă de 6 luni, astfel încât pentru a obține cele mai bune rezultate.

Când contrast 6 luni de odihnă ani de viata ta, ai înțeles acest lucru este într-adevăr scurtă durată, dar costurile cu siguranță în valoare de pe SizeGenetics ca lasa marirea penisului ireversibil. penisul tau va sta mai mare permanent. Aceasta este oportunitatea pe care nu trebuie să ratezi!

Cumpara Sizagenetics din Site-ul oficial

Argumente pro şi contra

Înțelegeți acum o mulțime în ceea ce privește Prelungitoare penisului, doar modul în care acestea funcționează și, de asemenea, de ce funcții. Am împărtășit de fapt, povestea mea individuală cu tine. Mi-aș dori să se uite pe scurt avantajele și dezavantajele acum.

Pro:

  • Chiar merge. Aceasta este linia de jos. Spre deosebire de 95% din elementele de îmbunătățire de sex masculin în jurul valorii, SizeGenetics furnizează într-adevăr. Este susținută de studiu științific, precum și cu adevărat ar putea adăuga în jurul valorii de 1-3 inci la dimensiunea penisului. Într-o mare de escrocherii, aceasta este adevarata afacere. Gândește-mă, nu te va găsi cruciș la măsură dvs. de bandă încerca să dau seama dacă ar putea exista un minimum de diferență în dimensiunea. Vei avea cu siguranță capacitatea de a vedea diferența în mod clar după câteva luni de utilizare a produsului.
  • Rezultatele sunt permanente. Acest lucru este în plus o ofertă mare. Până acum, eu recunosc, nu este nimic altceva fel de produs pe piață care ar putea face acest caz. Orice câștig dimensiune obține de la o cremă sau gel va fi trecătoare și, de asemenea, abia observabile. penis pompe de lucru destul de bine, dar acestea sporesc doar dimensiunea pentru ca o jumătate de oră, precum și aveți nevoie pentru a pune pe banda de păstrare în timpul. Această bandă seamănă cu un sfat continuu care nu sunt cu adevărat că big– sunteți doar cu împrumut o dimensiune pic extra. Cu SizeGenetics, schimbarea este pe termen lung și este propria ta.
  • Este remarcabil de confortabil. La un moment dat anterior în viața mea, am avut posibilitatea de a încerca o mai penis extender. Nu a fost impresionat. Ca o chestiune de fapt, am fost într-adevăr descurajate prin simpla cum darn neplăcut a fost. Nu aș merge atât de departe despre spune că a fost tortura, dar nu a fost ceva ce s-ar putea imagina, folosind timp de o oră pe zi. Acesta a fost doar unul dintre motivele pentru care am amânat inițial în achiziția mea de SizeGenetics. Cu toate acestea mă bucur am trecut prin cu ea, din moment ce acest lucru a fost de fapt o experiență cu totul diferite. Este de fapt, este extrem de confortabil, precum și ai putea adapta la cerințele dumneavoastră specifice. Ca și mine, cel mai probabil veți neglija pe care-l poartă jumătate din acest moment.
  • Este incredibil de ușor de utilizat. Serios, acest lucru este leneș pentru a include mijloacele inch pentru penis! Nu există exerciții ciudate și de asemenea, nici greutăți pentru a ridica. Aceste metode de a lua o cantitate ridicol de efort, precum și ele pot crea un prejudiciu ireversibil. Este sigur ca și este atât de ușor de utilizat, care chiar și un pinhead ar putea afla modalități de a face acest lucru. Tu, în esență, pune-l doar pe și de a permite gadget face toate de locuri de muncă în timp ce stabiliți despre viața ta.
  • Este o singură cheltuială. In timp ce costul pentru SizeGenetics s-ar putea speria, că, de fapt, este mult mai mic decât prețul pentru mai multe dintre diferite alte extenderi penisului pe care le-am considerat. Dar cel mai bun punct cu adevărat este că trebuie doar să plătească pentru SizeGenetics atunci când. Contrast care cu normala (lunar frecvent regulate) cheltuielile s-ar putea să creeze creme sau tablete (care nu face de fapt treaba). Având în vedere că acest dispozitiv vă oferă o durată de viață de valoare, atunci când faci divizia de-a lungul anilor, de fapt, ea nu costa destul!

Dezavantaje:

  • Aceasta nu ia angajamentul de recurente pentru a obține rezultate pe termen lung. Nu ai putea fi nerăbdător cu această procedură! Trebuie să doriți să utilizați instrumentul în fiecare zi, precum și veți obține cu siguranță cele mai bune rezultate dacă puteți face acest lucru pentru un minim de numeroase ore în fiecare zi. s-ar putea să luați câteva luni pentru a începe să vedeți orice ajustare, astfel încât aveți nevoie pentru a merge practic dogmatică până atunci.
  • Dacă face uz de gadget prost, s-ar putea răni, probabil, te. Eu văd cu adevărat nici un motiv pentru acest lucru trebuie să se întâmple niciodată, deși, mai ales atunci când îl compara cu amenințările legate de pompe. Doar a verifica afară instrucțiunile precum și din nou, țineți caii. Vei vedea rezultatele!
  • Este o cheltuială. Nu sunt mosting probabil să bată în jurul cozii de mai jos. Vei plăti cu siguranță sume uriașe pentru SizeGenetics (noi prețuri 2017 pune gadget de la $ 199). Cu toate acestea, se adaugă în sus cât de mult ai de fapt deja plătite în această zi pentru tablete și, de asemenea, alte tratamente. Mă gândesc că e mai mult decât sunt mosting susceptibile de a investi în SizeGenetics. Sarcina înainte și să se gândească la cât de mult și mai mult de împrumut vă va irosi cu siguranță pe tratamente inutile, dacă nu faci asta. SizeGenetics vă va economisi bani într-adevăr în timp.

Are Sizegenetics Au efecte adverse?

Sizegenetics folosește metoda de prindere, astfel încât ai putea stimula dimensiunea dvs. de penis într-o manieră extrem de toate-naturale și în condiții de siguranță. Produsul, prin nici un mijloc duce la efecte dăunătoare și, de asemenea, are un nici un raport de a provoca orice tip de tip de vătămare a organului dumneavoastră legate de sex! Deci, da, utilizarea SizeGenetics este fără risc, cu toate acestea, în conformitate cu orientările furnizorului atunci când vin la utilizarea sa este extrem de important!

Unde să cumpărați Sizegenetics?

[COUNTEY_NAME] . Ai putea cumpăra SizeGenetics de pe site – ul său de internet principal. Alte reselleri oferă China a făcut din plastic produs folosind ca produs său. Obținerea de elementul incorect va fi cu siguranță o pierdere de împrumut, timp și vă oferă o mulțime de iritații!

producator SizeGenetics va cu siguranță, de asemenea, vă oferi o rambursare completă (asigurați-vă cumpăra de la site-ul principal), precum și privilegiul de a păstra instrumentul în cazul în care, după 6 luni de utilizare, le-o trimite „înainte și după imagini, Cu toate acestea, acest lucru implică aveți pentru a înregistra în mod constant schimbările de dimensiunea penisului dvs. pe tot parcursul procesului. Și captura este că aveți nevoie pentru a avea acest obiect gadget timp de 6 luni!

Cumpara Sizagenetics din Site-ul oficial